Kärlek

Bli ditt bästa jag- 5 löften till dig själv!

Det är inte dumt att lägga ned ett litet extra krut i att bli självsnäll. Du har en relation till dig själv genom hela livet och relationen till dig själv påverkar också relationen till andra.

Här kommer 5 sätt till att bli mer självsnäll♥️

1. Beröm dig själv

Säg något snällt till dig själv varje dag, det är du värd. Alla dagar i veckan, hela året runt.

2. Rensa bort energitjuvar

Omge dig med folk som ger dig energi, inte tar.

3. Se nya platser

Besök en plats du aldrig varit på förut. Du behöver inte åka långt, förmodligen finns någon fin plats närmare än du tror.

Upptäckte nyligen Matateljén i Gamla Enskede, vill åka tillbaka till det mysiga området


4. Skratta mer

Läs roliga böcker, se roliga filmer, berätta roliga historier för varandra runt matbordet. Vad som helst som får dig att dra på smilbanden.

Annons

Annons

5. Du är unik

Var dig själv i alla situationer och jämför dig inte med andra. Ingen annan är som du!

5 Kommentarer

  1. Lisa

    Fick nyligen uppmaningen att jämföra tonen du använder mot dig själv, mot hur tonen är när du pratar med din närmsta vän. Alla tankar du tänker om dig själv ska vara som om du pratade till dina närmsta. Gav mig en riktig tankeställare och har hjälpt mig oerhört! Varför är man så hård med sig själv?

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting