Kärlek

Birthday del 1

Klockan är 00:30 så det är min födelsedag. Grattis Pulkan, 27 bast?

Vi började kvällen med middag på takterassen. Efter middagen gick vi till poolen för att ta ett kvällsdopp.

”Upp och packa en väska. Bilen går om fem minuter” sa Hugo.

-Men vi kom nyss?

Vet inte vart vi ska, vet inte vad vi ska göra men packade så gott jag kunde. Har säkert glömt hälften. Vi satte oss i bilen och rattade rakt ut i mörkret:

Vid kl 00:00 ”skulle vi tanka”. Vi stannade till på en mack och Hugo sjöng för mig. En fin present fick jag?

// Nu sitter vi i bilen igen. Ingen aning om hur länge vi ska köra, eller vart vi är påväg. Håller er uppdaterade vart denna födelsedag kommer att leda till!

 

6 Kommentarer

  1. Cenedra

    Hej! Skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg! Skriver om psykisk hälsa/ohälsa, body positivity, mitt liv som kristen & andra viktiga saker! Kram 🙂

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting