Tips

Billig vardagslyx-fastän tiden kanske inte räcker till

Inlägg i samarbete med Glossybox

Bland mina mammavänner pratar vi om vad vi gör för att unna oss. Det är inte det att vi inte vill umgås med våra familjer/barn. Det handlar om att man allt för ofta sätter sig själv i sista hand och stundvis inte prioriterar sig själv. Med smått i livet är inte alltid sömnen på topp, relationen på topp eller ens håret. Ibland kan jag stå framför spegeln i en smutsig tröja och fundera på hur länge sen det var jag tvättade håret. Saker som får mig att bli en gladare och tålmodigare mamma:

-Göra saker på tu man hand med Hugo
-Umgås med vänner
-Träna
-Testa nya restauranger
-Köpa nya badkläder/pyjamasar (blir orimligt glad av dessa materiella ting)

Saker jag ytterst sällan gör för att det tar tid:

-Massage
-Pedikyr (mina fötter skriker efter fotvård)

Glossybox är den ultimata boxen för oss som inte har tiden/orken eller intresset för att gå på stan och köpa nytt smink eller skönhetsprodukter. När jag hamnar på Åhléns city blir jag nästan stressad för det stora utbudet! Jag som person är också väldigt öppen för rekommendationer från dom som vet, i detta fall Glossybox. Det är viktigt att få känna sig fin och fräsch fastän tiden kanske inte alltid räcker till.

-Då kan Glossybox erbjuda en billig vardagslyx i form av fem noga utvalda skönhetsprodukter för 139 kr i månaden. Du kan alltså få en liten boost i vardagen en gång i månaden tillsammans med Glossy!

I en drömbox skulle jag gärna se:

-Solkräm för ansiktet med lite glimmer i
-Ett roligt läppstift
-En fuktgivande ansiktskräm
-En bra eyeliner som håller länge
-Ett kitt för fotbad hemma

Anger du koden ”PAULAMAJ20” får du 20% rabatt när du beställer din första Glossybox <3

För att läsa mer eller beställa kan du klicka HÄR.

OBS-Spoliers av produkter i från Glossy box:s maj-box!

//Foto: Sandra Rogers 

3 Kommentarer

 1. Dita

  Hej Paula, är stort fan av din blogg och du levererar som vanligt med en fantastisk blandninh av vardagsrutiner och tankväckande inlägg.
  Men till min fråga vart kan man få tag på din vackra ”kofta/kimono” den är så fin!

 2. Sus

  Är lite extra kär i min make nu när jag läser din sambos kvinnosyn. Hua!

  Man köper inte kvinnor, vare sig som avklädd eller till sex.

  Utbildning hör oftast ihop med att man blir mer upplyst och mindre ytlig. Vad som chockar mig är din sambos kvinnosyn med tanke på att ni har två små flickor! Han skulle vara ok med att de blev strippor alltså?!

  Vidrigt!

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting