Bilder

Bilder ifrån vår eftermiddag

Efter lunchen kände sig mormor trött så vi delade upp oss. Hon åkte hem och vi åkte in mot gamla stan här i Tallinn.

Vi hittade en lekpark som vi lekte länge i ”Mamma är det inte varmt att dricka kaffe?”. Jo, måste börja köpa islatte istället!?

När tjejerna kände sig klara traskade vi in innanför muren. ”Mamma det ser ut som en riddarstad” Planlöst gick vi runt på kullerstenarna mellan gränder. Allting skulle upptäckas Här hittade dom en ”Mimo” (nyckelpiga) Det är en väldigt vacker stad
Gosis
Till middag blev det Vapiano- IGEN? Men kolla hur söta tjejernas pizzor var?Efter middagen tog vi en cykeltaxi tillbaka hem till mormor. Tack tjejer för en underbar eftermiddag?

2 Kommentarer

  1. StrongMama

    Det ser riktgt fint och härligt ut. Ni verkar njuta och umgås så härligt mycket, vilket annorlunda liv på dig som mamma och entreprenör och en annan mamma som också är entreprenör. Ditt viktigaste jobb är barnen, sen kommer allt annat. Det är coolt. Kram fina

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting