Allmänt

Bilder från telefonen

Älskar att vi har den fina parken i vår vardag. Nästan varje dag vinkar vi godmorgon, godeftermiddag eller godkväll.

Efter föris har samtliga skärmförbud. Tycker det är viktigt att fånga upp varandra efter en arbetsdag/förskolesatsning och få prata igenom dagen eller något annat. Vi stannar kvar ute, träffar familj/vänner, går hem och leker, läser eller pysslar. Just den här ritboken kommer ifrån Panduro och vi älskar den! När vi börjar med middagen är det okej att sätta på teven tills maten är klar om dom inte vill leka/pyssla längre 

Hur lustigt? Igår skrev jag om vår resa till tomtens land i Rovanemi. Idag letade jag efter en mapp i arbetsrummet och då faller de här kortet ner. Jag och min lillebror hos tomten i Rovanemi 💗

Igår fick vi ett bud från Magnum med höstnyheter, choklad och hasselnöt var godast😍

 

4 Kommentarer

 1. Karin

  Vi har liknande upplägg dock är tv endast tillåten hos oss förrän efter middagen. Undantag är om något av barnen är sjuka, då ryker faktiskt de flesta förbud.

 2. Malin

  Hej !
  Skojigt med Rovaniemi, jag är också hemma från Finland !
  Vi har rätt sträng skärmtid hör hemma. Ingen TV eller i-pad (telefoner kommer sldrig på fråga) förutom lördag och söndag morgon. Eventuellt någon helregnig ledig dag kan det bli en film eller stora sportsliga evenemang är undantag (olympiska spelen och diverse VM). I-pads använder vi enbart på långa flygresor eller bilresor som räcker mer än 3h.. Jag tycker barnen alltid hamnar i strid när det handlar om tv titt eller i-paden ?
  Trevlig kväll !

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com