Bilder

Bilder från telefonen

På kvällarna går vi vid Karons gator och shoppar. Allt med Spiderman vill molly köpa
image image image


Tränar inte alls så mycket jag vill men fick ihop ett riktigt bra pass. Video på det kommer upp snart på instagram. Stranden är fantastisk och Leonore älskar att leka där.
image image En del av vårt fina hotell
image Sjukhusvistelsen var läskig men också väldigt mysig. Leonore är ett otroligt gosigt barn och ville bara gosa. Vi lärde oss att klappa händerna ovanför huvudet och säga ”heja pappa” image image image
När familjen sover under dagen passar jag på att smita ut för att läsa
image

 

 

 

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting