BilderKärlekTips

Bilder från Mama-plåtningen

Titta! Jag orkar inte med alla härliga bilder som togs inför reportaget med Mama! Tidningen finns ute butik just nu men man kan även läsa reportaget på nätet. Klicka HÄR för att komma till artikeln.

Alla fantastiska foton är tagna av fotograf Emma Svensson

Omslagsbilden tänkte jag förstora upp och sätta upp någonstans här hemma

Min stora bebis

19 Kommentarer

 1. Lisa

  Hej,
  Det här är första gången jag kommenterar någons blogg. Vill först säga vilken underbar familj du har, molly är ju en riktig sötnos 🙂
  Jag undrar var kommer jackan ifrån på bild nr4? Den där molly åker gunghäst! Uppskattar verkligen svar 🙂

 2. O.

  Men guuud så fina ni är! <3
  Håller med 'Johanna' – Du borde använda ngn av bilderna till en ny header! Molly har ju växt en del sedan den du har nu. 🙂

 3. Fanny Sahlin

  Åh jag har inte varit inne här på några månader..och vilket chock jag fick när jag såg Molly. Vad stor hon har blivit! Och vilket underbart lockigt hår hon har. Från mamma eller pappa? Söt är hon iallafall, utan tvekan 🙂

 4. bruna

  obrigada paula amei ver as fotos vcs duas sao adoraveis ♥saber um pouco mais de sua vida é muito legal tenho adquirido muitas esperiencias com vc obrigada bjos

Visa alla 19 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting