Bilder

Bilder från gårdagen

-Från telefonen!

Jag älskar Green Smiles sallader och åt min lunch där och satt kvar i nästan två timmar med datorn. Det är skönt att kunna jobba hemifrån men kände att jag behövde ett miljöombyte. Kreativiteten var på noll hemma, men sen flöt det på!

Åt en kycklingsallad med quinoa, morötter, grönsaker och oliver: Vet ni vad som hände på WörkOut? Min Clean som jag hade tagit med i ryggsäcken till mitt pt pass sprack i väskan😩

Det var Clean överallt och mina träningskläder var dyngsura, så körde med mitt mjukisset iställetIdag var första gången som jag och Wonder woman Madde hade synkad PT träning. Hon är så jäkla stark, gurl crush deluxe!

Jag och kottarna åkte till affären för att köpa varsin present till alla hjärtans dag:

-Molly valde en Tiara till Leonore

-Leonore valde ett block med penna till Molly

-Dom valde en huvudmassage tillsammans till Hugo

-Och så tog dom en slickepott till mig😂

Dom fick aldrig se vad dom valde till varandra, det får dom se på torsdag. Av oss får dom lite Slime och ansiktsmålning. Måste kolla youtube för att kunna måla dom!

Godnattsagan blev ”Marmelad & Lakrits”. En saga som handlar om ett extra ordinärt trädgårdsland där det inte växer en enda grönsak- utan bara godis!

Boken är skriven i rim, vilket både jag och tjejerna tyckte var kul😊Sen somnade dom i vanlig ordning bredvid varandra💗Jag passade på att ta en långdusch med inpackning och olja i badet. Satte på guldmasken för att ge mig själv ett extra glow inför dagens plåtning.

Guldmask:

”Lägg ett tjockt lager av denna mask och få ett omedelbart lyft och en magisk lyster. En riktig askungemask som direkt ger ett synligt resultat.

Masken ger huden ett lyft, slätar ut, ger fukt samt förser huden med en kraftfull lyster. Ojämnheter blir mindre synliga, den reducerar ålderstecken som fina linjer och minskad spänst och elasticitet på huden. Den har en fantastisk förmåga att ge huden ett ”plumpat” och riktigt återfuktat och mer ungdomligt utseende.”La mig i sängen igen med senaste numret av Mama. Hur snygg är inte Charlotte Perelli!?

Köpte hem liljor som nu står i vårt sovrumsfönster och som gör att det doftar ljuvligt. Trots att jag saknar Hugo när han är borta tycker jag att det är rätt så mysigt att bara få en kväll med mig själv

29 Kommentarer

 1. Elin

  Åh vilken tur att Martina och Evelina finns som bryr sig så mycket om Paula. Hon blir säkert superglad av era kärleksfulla och omtänksamma kommentarer. Det är ju säkert precis så som ni tror – att ni två känner Paula bäst. Ni vet hur hon fungerar, vad hon känner, hur hon mår och vad hon behöver. Tur att ni väljer att kommentera denna blogg. Vilka starkt lysande stjärnor ni är. Sådant civilkurage. Och ni är förstås exakt lika öppna för liknande kommentarer från människor som ni inte känner. Antar att ni har öppna instagramkonton. Jamen dela med er av era användarnamn och gärna era riktiga namn också! För på samma sätt som ni kan rädda Paula så kanske det finns någon här inne som sitter på dyrbara tips gällande era livsstilar. Och ni vill väl inte missa den chansen? Att få hjälp från välvilliga och oroade främlingar?

 2. Victoria

  Ush Evelina!!!! Hur kan du ens öppna din käft och säga så? Hade du någonsin sagt så rakt ut till hennes ansikte? finns ingenting som rättfärdigar att du skriver så bara för att du sitter bakom en skärm? Ska du lägga upp en bild på dig nu som vi får kommentera hej vilt? Du har INGEN ANING om vad som pågår i Paulas hjärna och vad hon dealar med privat. Nu tycker jag hon är BOMB snygg! Men oavsett hur folk ser ut så har du ALDRIG rätt att kommentera så. Ush!!!!! Utseende kan man ändra men personligheten sitter fast, och din är fan inte trevlig!

 3. Evelina

  Klart folk måste få reagera på det jag tex skriver men inte göra påhopp och skriva håll käften eller olycklig människa. Man kan reagera på andra sätt i såna fall. Två helt olika saker! Tror du också hade känt sig påhoppad om folk skrev såna saker till dig. Jag har bett om ursäkt till paula för jag tycker det blev fel. Hur jag la fram det 🙂

 4. Sigrid

  Du måste också tänka på att folk är byggda olika. Innan Paula blev gravid första gången var hon också väldigt smal, trots att hon inte ens tränade då. Hon har antagligen den här kroppsbyggnaden i grunden, och är naturligt väldigt smal trots att hon tränar mycket styka och äter bra. Sen att hon enligt dig inte har muskler, stämmer ju inte. Man ser ju hur mycket vikter hon kan ta. Vissa kan ha ”mindre” muskler men ändå vara lika starka som nån som har skitstora muskler. Din kommentar var skitonödig och du måste kunna hantera att folk reagerar på det utan att du ska känna dig påhoppad.

 5. Martina

  Ingen påstår att det inte är hälsosamt att träna, äta hälsosamt utan att det ÄR sjukligt när det går överstyr och i Paulas fall även Carolina Gynning. har det gått för långt och överstyr, träna varje dag till varje pris. Det är hälsosamt att träna, äta hälosamt men inte låta det gå FÖR långt vilket det uppenbarligen har gjort. Vad ni än tycker om det kan man hamna i överträning, ortoexi, när man får dåligt samvete över att inte träna, missa ett pass så man känner behov av att ta igen det. Tecken på det var ju klart och tydligt när Paulas pt kalle fick bromsa henne från just detta – överträning utan återhämtning och träna varje dag. Det är enorm stress och press att utsätta sin kropp för träning utan återhämta sig. Jag vet själv hur kul jag en gång tyckte träning var, ett pass eller flera pass om dagen. Kunde vara ptpass och gruppträningspass på samma dag och nej, livet är för kort för att viga sitt liv åt träning. Tycker att människor bör vara mer selektiva, välja enbart det pass som ger energi. Idag för mig två boxpass för att jag har ett fysiskt jobb som äter upp all min energi.

  Och nej, Paula får leva precis hur hon vill sorgligt bara att se på. Hoppas hon vaknar upp en dag och ser hur sjukligt detta beteende är. Och hur negativt det påverkar unga tjejer, endast ser sitt värde i en vältränad/smal kropp.

 6. Evelina

  Men hallå det handlar inte om det!! Hugo har också tränat väldigt mycket men det handlar inte om det. Det handlar om att jag reagerar på hur smal paula faktiskt har blivit sedan hon började träna så intensivt. Och jag undrar hur det ska bli om det fortsätter såhär. Då man bara ser massor med skillnad på tex hennes lår om man kollar den senaste resan dom var på, vid jul och nu. Det handlar inte om att hon är tjej. Om Hugo också tränar så mycket och gått ner så sjukt mycket i vikt under en kort period hade jag också reagerat.

  Jag har inte skrivit nått alls om att tjejer inte ska få ta plats på gymmet. Jag förstår inte varför du skriver så för detta handlar inte alls om det. Och vadå släpp det där att man tränar för att vara smal, har jag sagt något om det?! Det är upp till var och en vad man har för mål med träningen. Det jag påpekar är hus snabbt paulas kropp förändrats.. Att det kanske gått för snabbt och hur sunt det är att tappa så mycket fett och bli så smal på kort tid!!

 7. J

  Hörni era soffpotatisar ge er i kommentars fältet… vi är SKAPTA för att gå 4 mil per DAG! 5 tränings tillfällen i veckan är då inte ohälsosamt!
  De är mer osunt att sitta still så mycket som vi gör idag… tänk lite längre än näsan innan ni skriver elakt oxå, hitte på kommentarer och påhopp.. ge er!

  Finns faktiskt dom som tycker de är genuint roligt att träna! Som mår bra av det, som längtar tills nästa tillfälle och som bara inte klarar sig utan träning, jag är en av dem!
  Bara för att ni har lidit av hjärnspöken så gör inte alla andra det!!

  Skärp er! Tack å hej!

  Du är grym Paula, stor förebild och inspirations källa! Kram

 8. Pernilla

  Paula har muskler. Det går inte att bli så stark hon är, lyfta så tungt hon gör, om man inte får i sig bra med mat. Varför är det ingen som ifrågasätter killar som tränar mycket. Varför får killat träna mycket (tex Hugo) men inte tjejer? När killar tränar mycket får de sällan (typ aldrig) påhopp om att de tränar för att gå ner i vikt. Vad är skillnaden på en hårt tränande kille och tjej? Jag upplever att tjejer som ifrågasätter andra tjejer som tränar mycket alltid kopplar träning till utseende och vikt. Snälla, låt tjejer ta plats i gymmet, bli starka och träna för att man tycker det är kul! Släpp det där med att man tränar för att va smal, det är er konstiga syn på träning.

 9. Ang

  Men mening ni allvar nu?!
  Jag antar att ni som skriver kommentarerna tränar inte äns😊
  Att träna 5 dagar i veckan är inget annat än ett sunt, friskt liv. Man mår inte bara bra mentalt utan fysiskt också. Och OM Paula mår bra av att träna 5 eller 7 dagar i veckan varför ens skriva sådana kommentarer? Jätte tråkigt. Jag förstår att ni inte har någon aning om gällande träning, ni har säkert läst en massa bara men aldrig praktiserar det själva 😅

  Jag rekommenderar att ni sluta skriva negativa kommentarer för det blir väldigt negativt. Mår hon dåligt av det, då är det en sak men hon tränar för att hålla sig pigg och frisk och stark inte bara för sin egen skull men även för sina barn.
  God bless u girls

 10. Evelina

  Ja det kan inte vara sunt för kroppen att bli så otroligt smal på kort tid!! Skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta. Det triggar mig så otroligt mycket när jag ser såna stora förändringar som faktiskt ser osunda ut, då tänker jag mest på nyckelbenen, dina lår och höfter. Jag vet att jag reagerade stark när ni sist var på semester å du hade nå vita tunna virkade shorts på gymmet, då insåg jag verkligen hur smal du blivit och att shortsen liksom hade knappt nån passform. Dom bara satt där på nästan ingenting! Sånt gör mig rädd.. Sånt får mig att backa från träningen!! För jag vet hur allvarligt det kan n bli trots kontakt med pt. För har hjärnan fått för sig något är det svårt att komma därifrån!

  Tack Martina!!
  Kan inget annat än att hålla med i det du skriver. Tack för att du formulera dig hundra gånger bättre än vad jag gjorde!!

 11. Johanna

  Att träna regelbundet är inget sjukligt eller sorgligt. Man MÅR bra av träning, psykiskt och fysiskt. ALLA människor mår bättre av att röra på sig. Och när man väl lyckats få runtin på sin träning så vill man inte till något pris rucka på det, pga alla positiva effekter den för med. Vi måste sluta anta att tjejer som tränar endast gör det för att följa något sorts ideal. Låt folk röra på sig och må bra, testa du med 🙂

 12. Martina

  Du har inget att be om ursäkt för. Faktum är det finns något som heter Ortorexi. Bara för att man tränar regelbundet, äter hälsosamt betyder det inte att det inte kan gå överstyr. Ta mer energi, kraft från sig att upprätthålla den livsstilen till varje pris utan återhämtning utan tänkta realistiskt. Jag har själv varit där ,känt behov av träna varje dag eller till och med flera pass varje dag. Men nu känner jag ”livet är för kort viga sitt åt träning, tänka på kosten 100% , träna för att det är KUL, inget måste.” Tillräckligt många bantar och går på ”kostschema”, sätter upp förbud hit och dit. Lika väl som man kan vara tjock, föräta sig på skit så kan det gå åt andra hållet kanske leda till ätstörning eller ortorexi.

  Men jag tror att Paula behöver distans – om ett par år kommer säkert hennes insikt kicka in, hur sjukligt beteende detta är. Ingen snack om saken att alla behöver träna, äta hälsosamt för att må bra men det är när det går till överdrift och som du beskriver ångesten över att missa ett pass eller ta in det som tar över. Exakt bevis på det är när hennes pt kalle fick bromsa henne från att överträna.

  Och skulle ni mot förmodan hoppa på mig med som läser detta. Paula får leva sitt liv precis som hon vill, jag hoppas bara att hon vaknar upp och ser detta beteende en dag. Jag följer henne, Hugo, barnen av en anledning men detta med träning och kost påverkar nog många negativt, inget säger att man inte ska träna och äta hälsosamt.

  Paula får leva precis hur precis hon vill, sorgligt bara att det ska behöva gå så pass långt. Att unga tjejer aldrig känner sig tillräckligt fina så länge dom inte uppnår ideal. Ser sitt värde i en vältränad kropp, nej oavsett hur du ser hur, hur många kilon eller – minus kilon du må ha är du värdefull.

 13. Evelina

  Hej alla! Ja jag kan hålla med om att jag formulerade min kommentar fel, jag menade bara väl och är orolig för paula!
  Och ja det var fel av mig att hoppa på paula och så. Men det ger frtf inte er andra rätten att hoppa på mig och skriva saker!! Det är lika fel det fast ni hoppar på mig. Ni har ingen som helst rätt till det heller. Jag la min kommentar fel men jag får liksom panik för jah vet att träning kan bli så fel. Och jag har verkligen sätt sån stor skillnad på dig paula den senaste tiden. Därför reagerade jag. Och ja hon och hennes pt hoppas jag har koll på både kost träning och hennes mående. För hjärnan kan verkligen komma in på helt fel vanor om det blir fel med träning. Har själv haft dumma tankar när jag började träna, att jag tex kände mig så sjukt dålig och fick ångest om jag hoppade över träningen.
  Och jag har inte sagt att jag inte tycker om paulas blogg. Jag tycket frtf om att läsa om hennes vardag, få inspo med recept och likande. Det är just när paula lägger ut bilder på dig sjölv i tex tränings kläder som jag blundar pga jag ser hur otroligt smal hon blivit.

  Och ni har fortfarande inte rätten att skriva att jag ska hålla käften, eller att jag är en olycklig människa. Vad är ni då för människor som har hjärta att skriva såna kimmmetarer till mig?? Ni har inte rätt till det någonstans. Fick en chock när jag läste alla kommentarer!
  Jag ber om ursäkt till paula!

 14. Jessica

  Jag tror verkligen inte du behöver vara orolig. Jag kan nästan lova dig att Paula med hjälp av sin PT har stenkoll på hennes mat och träning. Även om din kommentar är skriven ”i välmening” så hade jag blivit svin ledsen om jag var Paula. Hennes kropp är till för henne och inte för någon annan att inses som snygg. ”Inga former kvar, ingen rumpa kvar. Du ser inte frisk ut, mår dåligt när jag ser bilder på dig. Du hade en snyggare kropp innan” Varför skriver du så? vem är du att säga vad som är snygg och inte? vem är du att döma? Ibland behöver man inte säga allt man tänker.

 15. Isabelle

  Men allvarligt talat! Vad är det för fel på vissa människor som tror det har rätten att skriva vafan de vill.
  Håll käften bara!

 16. Beatrice

  Fortsättningsvis tycker jag att du ska ta dina ”jag bryr mig om dig” och projicera dem på en sten. Eller ett träd. Eller andra ting som inte har känslor och kan ta åt sig. Det enda du brydde dig om här var att tala om dina egna åsikter kring Paulas kropp. Med andra ord, en rutten kommentar inlindad i ”jag bryr mig”. Usch!

  Paula- gör din grej!

 17. Camilla

  Min rekommendation är att du byter ut bloggen mot en annan om du mår så fruktansvärt dåligt av att se bilderna. Att vara så orolig för en person man inte personligen har någon relation till (förutom den ensidiga du har till Paula via bloggen då såklart) känns inte så sunt det heller. Blir bara destruktivt om du fortsätter att utsätta dig för bloggen och bilderna. Bättre då att du läser bloggar med personer som ser ut och lever på ett sätt som är sunt enligt din egen subjektiva uppfattning och inte skapar oroskänslor 🙂

 18. Elisabeth

  @Evelina – vem är du olyckliga människa som känner att du behöver sitta och skriva en så nedvärderande och ren förolämpning till kommentar? Den du bör vara orolig över är dig själv och ditt beteende. Ett riktigt nättroll är vad du är. Gå och göm dig under den sten du kröp ut från.

 19. Anna

  Aso HUR ORKAR DU???? Sköt DITT liv istället!!! Jag ÖNSKAR jag kunde orka träna lika mycket som paula och vara lika hälsosam. träning är det bästa man kan göra för hälsan också. Oroa dig inte lilla bittra kärring! Tur att det inte är du som behöver gilla paulas kropp, utan hon själv!!!

 20. Matilda

  Men snälla behåll dina åsikter för dig själv, alla bestämmer över sin egen kropp och bara för att du tycker såhär så behöver man inte skriva det. Tror du att din kommentar gör någon skillnad ifall Paula trivs med sin kropp vilket hon verkar göra?! Tyck och tänk vad du vill men va inte en bitter människa och kommentera sånna här trötta kommentarer

 21. Anna

  Tycker att du säger emot dig själv när du menar på att du är orolig över Paulas hälsa men du är inte vänlig på något sätt i din kommentar. Skriver att hon har tappat alla former och att hon såg frisk ut förr. En vettig människa skriver inte så till någon. Du hade absolut kunnat skriva i välmening men sättet du formulerar dig på är inte ens lite okej!

 22. Jessica

  Evelina – Du verkar relatera träning till utseende och ditt eget kroppsideal. Det går också att relatera träning till styrka, kondition och koordination, till exempel, och då blir perspektivet annorlunda. Om du läser din egen kommentar på samma sätt du läser blogginlägg: Hur skulle du beskriva den personens (alltså din) syn på kroppar? På träning? Skulle du bli orolig? Kan kommentaren tyda på att hjärnan har “omedvetna tankar”? Känns det okej att kommentera någons utseende på det sättet? Bra att du skrollar förbi snabbt om du mår så dåligt. Ännu bättre vore förstås att inte läsa bloggen alls. För din egen skull.

 23. Lina

  Lite så känner jag med, hon ser inte ut att ha ökat i muskelmassa, jag hårdtränar men har stora lår och rumpa samt vader för de är rena muskler, likadant överkroppen.
  Men hon har blivit så himla smal, de är inga muskler utan bara smal.

 24. Johanna

  Fortsätt skrolla å skit i å kommentera om hennes kropp! Hon har skrivit flertal gånger om sin träning och kost och hon gör det på en sunt sätt. Undrar du om kost träning, fråga om det. Men skriv inte om hennes kropp.

 25. Malin

  Hur skulle det vara om du lät bli att ens kommentera hennes kropp? Det är människor som dig som människor blir ätstörda av, som bara klampar på och tar sig rätten att döma en annan människas kropp. Tänk efter innan du agerar – vad exakt tror du ska hända om hon läser din kommentar? Tror du att den kommer falla i god jord? Det är bara av ren illvilja och eget självförakt som man beter sig och säger saker som du gör.

  Jag har varit ätstörd hela mitt liv. Blir mer än lovligt förbannad när någon kommenterar min kropp. ”Vad smal du är/har blivit osv”. Det triggar och är farligt. Hur skulle du känna om någon gick fram till dig och sa ”oooooj vad du har gått upp i vikt, hur mkt äter du egentligen? Du skulle nog må bra av att banta. Ha en bra dag hejdå”. Så gör man inte – eller hur?

 26. Evelina

  Ibland undrar jag hur långt du kommer ta träningen. Vissa bilder kan jag knappt kolla på för jag mår så dåligt för du blivit så sjukt smal. Jag får skrolla förbi snabbt.
  Du har ju inga former kvar, knappt någon rumpa, dina nyckel ben är så synliga att det ser ut som du börjar få nån ätstörning. Om jah ska vara helt ärlig så tyckte jag du hade så snygg kropp förut. Sån snygg rumpa men nu det finns inga former kvar. Du såg frisk ur förut! Du har blivit så fruktansvärt smal på så kort tid.. Dina lår är lika stora som dina vader ser det ut som.
  Nej jag undrar hur långt du kommer ta din träning. Jag börjar bli orolig vad än du säger så är jag orolig för dig.
  Hjärnan kan få helt andra omedvetna tankar om detta går för långt.

Visa alla 29 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com