Bilder

Bilder från Disney on ice

I början av månaden var vi bjudna av Loppi på Disney on ice. Det var himla kul och bra uppstyrt som alltid. Molly var nog lite liten för att förstå men hon satt och applåderade och tittade nyfiket mot isen när alla disneykaraktärer kom ut på isen. När jag var liten gick jag på Disney on ice varje år så den traditionen tänker jag hålla kvar med lilla Molly. Såhär såg det ut:

Sharon och lillasyster Natalia

Det bjöds på korv med bröd

Goodiebags till alla barn

Lillan

Vi

Mollys fantastiska kjol fick hon från Michan i julklapp. Hon köpte den när hon var i Spanien över jul. Tack!

Med Olof på näsan och lite blomster vår Mollys tinning

Isdrickan väcker barndomsminnen =)

Tack Loppi för denna gång!

3 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting