Bilder

Bilder från dagens plåtning

En del bilder togs i denna miljö, trevligt va =)

Molly fick bekanta sig med alla härliga männsikor som var med idag

Bli sminkad av Paulina ( nedlortad är ett bättre ord)

Dags för första bilden! Mamma följer med fram så att det inte blir läskigt

Jag är otroligt stolt över Molly. Hon skötte sig galant idag och klarade dagens fotografering med en klackspark! När vi kom hem väntade raggmunk och ett välförtjänt bad för smutsgrisen!

5 Kommentarer

  1. evelina

    Hej! Nu ser jag att de äntligen finns med tid så man ser när du publicerade inlägget. Jag tycker att en sån liten sak faktiskt gör väldigt mycket. Och jag hoppas de är något bra molly fotas för, för de ser lite speciellt ut att fota sitt barn med!
    kram

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting