Bilder

Bilder från dagen

Det är ett nytt yrke som jag imponeras av, och det är skidlärare! Vilka människor! Världens härligaste energi och förtrollar barnen. Otroligt pedagogiska och tålmodiga. Idag genomförde Leonore hela sin lektion och på mindre än en timme fixade hon att ta sig upp själv på liften och ta sig ned för hela barnbacken.

Vi är tacksamma för att utomstående kan hjälpa oss att tidigt sätta en fin och härlig känsla över skidåkningen!

Paula: Fick en fråga om jag åker. Och svaret är nej😂😂 Dels så är Leonore för liten för att hänga med till andra backar är barn och pulkabacken, men tror att jag har gått och blivit feg! Eller kanske inte feg, men försiktig. Tänker mycket på min resa till Costa Rica i mars och att jag så gärna vill åka med på träningsresan. Det skulle vara förändrande om jag skadade mig på något sätt och inte skulle kunna följa med. Det hade gjort mig så ledsen!

Molly: Det är overkligt att se Molly komma ned från backarna. Att se henne ploga, stanna och åka i hög fart. Min lilla bebis… är högre upp i backarna än vad jag någonsin har varit💗

Fika innan skidskolan började

Hugo: Den friska luften gör att han somnar ännu tidigare än hemma, och hemma somnar han tidigt😂

Träningen: Jag tänkte vila alla dessa dagar och inte träna, men att dra Leonore fram och tillbaka, upp och ner för backar med pulkan blir träning i sig!

Ikväll: I eftermiddag är det after ski här på Stöten, både för vuxna och barn. Maskoten Vargy kommer, han var ute i backarna tidigare idag och körde high five med alla barn.

Ikväll åker vi till en annan dal för att käka middag på Pinchos. Jag har aldrig käkat där, är maten god? =)

Efter lunchen värmde vi oss vid brasan. Jag var helt slut och ville sova, så Leonore fick ligga bredvid och titta på film en stund

11 Kommentarer

 1. Ronja

  Hej! Påtal om något helt annat 🙈 ni jag ju rest en del med era barn. Vart är det bästa stället att resa med barn tycker du? Min barn fyller 6 och 3 detta år 😊 vi är lite sugna på att göra en utlandssemester ☀️

  1. Linn

   Pinchos ska ju vara tapas vilket är smårätter. Så man äter ju bara fler, plus att det är billigt jämfört med andra tapasställen🤷🏼‍♀️

 2. Michelle

  Jag tycker att Pinchos är gott! Passande för familjer också då det finns barnvänlig mat. Sötpotatispommes och kycklingspetten är stående favoriter!

 3. Karin

  Hej Paula! Jag har jobbat i stöten och tycker det är ett himla bra ställe för både familjer och ett kompisgäng. Hoppas ni än så länge är nöjda över vad stöten har erbjudit. Blir glad och titta och läsa om stöten där jag tillbringat två fina säsonger! Hoppas personalen och stöten tar han dom er och gör er semester fantastiks! Ha en fortsatt trevlig vistelse

Visa alla 11 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com