Allmänt

Bilder från dagen

Tänk vad röda läppar kan göra! Hittat ett läppstift med den perfekta, röda kulören

Glögg-plåtningen gick bra. Barnen frågade om det var dags att öppna chokladkalendrarna nu🙈

Imorgon hittar ni mig i Cleans monter på ”Allt för hälsan” mässan i Älvsjö. Vägg i vägg går ”Mat & vin” mässan så tänkte smita in dit och kika också. Kom och säg hej i vår monter och smaka på Clean. Idag kom det hem nya mjukiskläder, visst var dom fina 😍

Pulkan på planschen:

4 Kommentarer

  1. Jenny

    Skulle gått på mässan imorgon men min dotter är sjuk 😞
    Hade varit så kul att få hälsa på er! Hoppas ni får en bra dag på mässan 💜

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com