BilderKärlek

Bilder från dagen

Imorse slöt vi upp på Wörkout för ett roligt födelsedagspass lett utav Erik Börjesson!

Det var ett himla roligt pass där vi både flåsade och körde styrka Jag körde ihop med Elin. Den här kvinnan är ingenting att leka med- hon är STARK♥️Efter passet hängde vi kvar och firade vår älskade vän. Den här bilden är så talande för vem Pischa är. På sitt center, iförd träningskläder och svettig efter ett pass i ett hav av presenter från människor som älskar henne. Fantastiskt. Tyckte att mitt kort var så roligt & kolla vilken fin tårta hon fick! Med miniatyrer av hennes två pälsklingarEfter träningen gjorde vi oss ordning för brunch…På ”Two fat ladies”! Har spottat stället på instagrammet och blev SÅ glad när Pischa meddelade att det var just hit vi skulle!

Hamed är den enda killen i vårt gäng, men han är underbar på alla sätt

Håll i er nu för världens fotovänligaste mat. Det var både fint & GOTT!

En galen milkshake Okej det här var gulligast av allt-Små Musse pigg pannkakor! Visade den här bilden för tjejerna när jag kom hem och dom blev gröna av avundsjuka. Jag har lovat dom att vi också ska äta Mickey pannkakor //Nu: Hoppas studsmatta

4 Kommentarer

 1. Z

  Haha asså är de meningen att du ska provecera människor med dom där gruppbilderna?
  Jag kan inte låta bli att störa mig och skratta åt de hela.

  Jag har svårt att ta dig seriöst.

  1. ”Z”

   Du är oxå svår att ta seriöst! Kanske dags för dig att skaffa en ny hobby som innefattar att sluta störa sig på andra och ta hand om dig själv istället?

  2. Maria

   Z – Måste bara fråga, håller du alltså 2 meters avstånd även till familj och nära vänner du träffar regelbundet?

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting