Uncategorized

Bilder från dagen

Jag och Mikaela hade en produktiv förmiddag. Vid lunchtid åkte vi till Rosteriet i Liljeholmen

Både jag och Mikaela går igång på Chevré

Hoooongrig!

Hur söt liten kanna?

Molly hade sin mobilklocka från XPLORA så fick mysiga telefonsamtal under hela dagen ❣️

Hämtade hem barnen tidigt och vi fångade både solen och naturen. Vi hängde i skogen, det var underbart.

Hemma gjorde vi oss i ordning för gymnastik

& tittade i kollo katalogen. Nästa sommar får Molly åka och vi rekar redan nu vilka som finns. Hon tyckte att seglarkollo lät spännande.

Vi hade kvar svart ris så gjorde en smarrig bowl till middag😋

-Svart ris

-Räkor

-Avokado

-Tomat

-Grönkål

-Aioli

Nu: Ladda upp för kvällens styrkefest💪🏼

5 Kommentarer

  1. Sara

    Den söta kannan är nog en te-kanna från Ikea! Har nämligen den själv, men använder den som tillbringare för jag tycker den är så fin 😊

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting