Bilder

Bilder från dagen

Vi började morgonen med att se julkalendern, en himla mysig december tradition❣️Hugo och Molly gick till skolan och Leonore hängde med mig till fyra års besiktningen Lekte förskola i väntrummetVi fortsatte mot vackra Rosendals trädgård för att plåta en julkampanj med Mikaela Det var krispigt och kyligt så blev många vändor till brasan för att hålla värmenMin älskade lilla tjej❣️Vi åt en god lunch på Rosendal. Jag käkade den vegetariska rätten. Linser, broccoli, grönsaker och getostskrämRosendals fikabord var G A L E T Efter att vi typ frusit ihjäl kände vi oss trötta. Jag hade ett jobbmöte och Leonore fick vara i farmors ateljé i en timme.

Tog en mellis på språng i form av smoothie, så tacksamt! Vi fastnade i köer påväg hem från stan och kom försent till Mollys hämtning men hon var lika glad för det.

Hugo hjälpte Molly med veckans läxa och jag la in vikt tvätt- det är lite som en mental paus för mig. Har du några knep till mentala pauser i vardagen?

Insåg också att nu när tjejerna inte längre delar vardag på förskolan blir varje eftermiddag ett kärt återseende. Efter läxan lekte dom med ett Frost hus som Leonore fick i födelsedagspresent. Jag älskar vår öppna planlösning mellan köket och vardagsrummet. Här kan jag laga middag men det känns ändå som att jag är med tjejerna i leken i vardagsrummet-Ni som följt mig länge VET vad detta är! Vår vardags favorit: Bulgursallad med fetaostkräm?Nu: Ska jag träna??

7 Kommentarer

 1. Caroline

  Älskar sådana här inlägg, så himla kul att få följa er vardag på detta sättet! Fina & personliga bilder, men inte så himla stadgeat & tillgjort som typ alla andra Instagram/bloggar kör på nu för tiden. Mycket roligare att följa när man kan relatera bättre, grymt Paula!

  1. Paula Rosas
   Paula Rosas

   Åh tack! Det slog mig i helgen att jag undermedvetet inte delar just vardagen för att tänkt ”det är inte intressant” men det är just vardagen jag själv tycker är kul i dom jag själv följer via sociala medier =)

 2. Carro

  Gud va jag älskar när du kör sådana här riktiga vardagsinlägg, så himla personligt och roligt att faktiskt få följa med in i er vardag! Riktigt Bra flow har du nu och bloggen är roligare än någonsin att följa, good work!

 3. A-M

  Hej Paula. Om du älskar bulgur så har jag ett tips på en supergod bulgur du kan använda i sallad eller till kyckling eller en bit kött. Eller att äta den bara som den är med en vitlökssås, nu blev jag fan hungrig.
  Ni är 4 i er familj, då räcker, recept följer:
  Koka upp 4 dl vatten med 1 st hönsbuljong, 25 g smör och lite aromat. Tag 2 dl bulgur, gärna blandat med vermicelli (blir godast). Har du ej vermicelli hemma så kan du bryta av vanlig spagetti och rosta lite i ugnen.
  Detta är så gott.
  Bara ett tips.
  Gratis till trollungen i efterskott.

  // A-M

 4. Johanna

  Med småbarn är det himla bra med öppen planlösning (eventuellt störigt bara om man inte städat undan, hmm haha). Gillar också att tvätta för egentiden 🙂

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting