Bilder

Bilder från dagen

Vi började dagen med gröt😋Eftersom att jag blev utkörd från inskolningen fick jag ett par timmar till att jobba. Spelade bland annat in en haul för Chiquelle (kommer nog aldrig att vänja mig vid att ensam stå framför en spegel och prata😂)Hämtade hem en taggad liten tjej. Vi satte oss på en bänk i parken innan vi cyklade vidare för att hämta Leonore. Jag ville ju veta ALLT!

Jag var modig idag. När Molly sa så blev jag rörd. Ja Molly, du är så himla modig♥️Hade packat med mellis som vi åt i parken Lite manikyr i parken, varför inte! Mer lek i lekstugan på Herrängens gård Vi stannade till vid Långsjön och åt middag med Hugo och farmor Fia♥️//Efter middagen var det återigen dags för Pulkan att få ladda om. Att träna på kvällarna är den bästa återhämtningen för mig. Jag blir lugn i själen och kommer ner i varv när jag väl kommer hem igen. Nu ligger jag i sängen och ska sätta på ett avsnitt om Madelaine Mccanns försvinnande på Netflix. Så oerhört tragiskt men samtidigt en intressant serie.

Godnatt vänner, sov så gott. Det ska jag göra och ladda om inför inskolningsdag nummer fyra.

1 Kommentar

  1. Malin

    Spännande att inskolningar kan se så olika ut på olika ställen. Min stora började också precis fskklass. Här har de varit och hälsat på ett par gånger med dagis i våras (bor i ett mindre samhälle) sen fick man själva höra av sig om man ville hälsa på fritids innan. Vår dotter var där med sin pappa ett par timmar, sen var alla överens om att hon var klar att börja. Sen gick hon heldag efter de.
    Inför själva skolan var de en timme inskolning. Sen var de klart.

    Tänk att de nu börjat i skolans värld, så häftigt:)

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting