BilderDagens matDagens outfitTräning

Bilder från dagen

Vi körde ett crossfit pass på ett härligt gym intill en paddelbana. Hugo satte ihop detta pass:

-12 marklyft

-9 frivändningar

-6 push press

X 5 varv.

Efter passet åkte vi till en härlig resturang och åt lunch Semester för handlar om att unna. Efter lunchen la vi oss i soffan och sov i en hel timme. Mer sömn omger ge oss god energi till i höstVi hängde vid poolen under eftermiddagen och kvällen Vi delade upp oss lite mot kvällen, ett gäng käkade hemma men vi drog till en resturang som heter NOTO food & Friends

Min familj♥️Kjol från By Malina, tvist från Cubus, tofs från Chiquelle, tofflor från Birken och väska från LV Det blev en pesto pasta med gratinerad chèvre för mig till middag Pasta gör att det blir tyst runt matbordet😋Till efterrätt delade jag och Hugo på en choklad sufflé

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com