Bilder

Bilder från dagen

Är det illa när finklockan går helt fel för att man använder en pulsklocka mer? ? Men snygg är den! Efter att ha hjälpt min mormor med att ta ner bråte från hennes vind åkte vi till tippen och gav allting till Myrorna. Vi var helt slut efter och damp ned i soffan med böcker och fruktsallad

Nu startar vi färden mot Vimmerby! Vi är taggade men jag och tjejerna är trötta. Tror att vi tre kommer att somna snart en liten stund, sen fortsätter vi färden med att lyssna på sagor.

-Någon som har något tips på något sjysst matställe mellan Stockholm och Vimmerby via e4an och riksväg 34? =)

Obligatoriska färddrickan, dessa två är mina absoluta favoriter från Clean Off we go! Överraskningshelgen startar NU??

4 Kommentarer

  1. Jenny

    Eftersom du väl är delaktig i clean och således tjänar pengar på om det säljs så ska du märka ut det som reklam. Hoppas ni får en toppenhelg i Vimmerby! Längtar så efter att min dotter blir stor nog att uppskatta att åka dit. Kram och tack för en bra blogg

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting