Allmänt

Bilder från dagen

Hämtade hem tjejerna tidigt. Vi åt mellis och kröp ner i vår säng för att läsa. Jag njöt av att ha dom nära?När Hugo kom hem så åkte vi till banken för att äta middag. Jag åt en god chèvre sallad. Blev bombad med frågor på instagram om vart mitt mjukis set kommer ifrån och beställde hem det från Zara! Vi busade en stund hemma efter middag. Jag drog mig från läggningen. Kände hur ögonen fylldes med tårar när vi borstade tänderna men det gick bra. Vi läste godnattsaga i vanlig ordning. Just nu är ”Kritorna protesterar” en favorit. Kan verkligen rekommendera den barnboken. Slutet ger en fin tanke till att tänka utanför ramarnaJag låg i mitten och nynnade medan jag hörde hur dom försvann in i sömn. Mitt hjärta började slå hårdare och det värkte i bröstet. Nu har vi sagt hejdå, vi har en natt kvar att iallafall ligga nära. Nu ska jag packa det sista och gå och lägga mig. Vi hörs imorgon?

5 Kommentarer

  1. Sandra Augustinson

    Det kommer att gå superbra, Paula <3 Ni kommer längta efter varandra och de finns kvar när du kommer hem. De kommer ha det superbra med Hugo, de kommer busa och skoja även mysa massor. Passa på att ha så kul du bara kan, träna och njut av sol och bad. Facetime är inte långt bort, sen kommer du komma hem laddad med nya batterier, nya minnen och upplevelser samt nya historier att berätta för Leo och Molly sen.

  2. Annica

    Det ÄR jobbigt, jag tänker att det SKA vara jobbigt med. Ni kommer inte sakna varandra, ni kommer längta efter varandra. Se det så – ni längtar.. 🙂 För saknar, det är ju någonting som varit.. Men ni längtar ju tills ni ses igen.. Och du, njut – även om jag vet själv hur otroligt svårt det är att släppa tankarna på barnen/familjen när man är iväg. Kram

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting