Bilder

Bildbomb från Indien, vintern 2011

Här satt vi och väntade på natt tåget från Mombay till Goa, alla låg och sov på marken. Vi också

Bagpacker-Pål =)

Mira aka Shmira

Saknar havet

Frihet för mig är att springa barfota på en strand i solnedgången

Min lyckade rökbild

Miras misslyckade rökbild =)

Silence-party i Goa. Häftigaste jag har varit med om. Man får ett par hörlurar, i hörlurarna får man själv välja kanal. I kanalerna är det allt ifrån house till typ indisk folkdans. Varje kanal hade en färg så jag kunde se på alla andra vad dom lyssnade på. Där stod vi och dansade och skrattade med varsina hörlurar. Tänk er själva vilken konstig känsla det var när man tog av sig hörlurarna och kollade på hur folkmassan betedde sig utan att själv ha musik i öronen =)

Samma dag som festen var så var det någon indisk högtid som hette Holly. Man gick runt och kastade färg på varandra. Jag hajjade ingenting när några barn kom springade emot mig och kastade färg på mig =)

Äcklig mat, kunde inte äta upp hehe

Jag vart väldigt smal under den här resan, det här var sista veckan

En trött brun tjej påväg hem till Sverige, här mellanlandade vi i Dubai

13 Kommentarer

 1. S

  Tja!

  Kul att se att du besökt mitt hemland. Har varit där flera gånger men aldrig hört talas om silence party haha.. Minns du vad klubben hette?

  Dessutom vill jag inte vara en av dessa kärringar.. Men Holi brukar vara under våren/mars månad och inte vintern. Festen är till för vårens välkomnande och en viss Guds händelse. Men det var väl färgkastning för rolighetens skull kanske.. För övrigt: grym och rolig blogg att läsa! Keep it up 🙂

 2. Tessan

  Hej! Måste bara säga att jag älskar din blogg. Läste hur många olika som helst innan men håller mig bara till din och Fokis nu. Av er får man något i utbyte när man läser:)
  Jag tänkte fråga om du kan berätta mer om dina resor? Du verkar har gjort några stycken?:) tycker det är jätte intressant att läsa och så får man ju lite restips!:)

 3. sara

  jag ska till Indien, Goa i 2 veckor kring jul. Några tips? Vad får jag INTE missa, vad bör jag undvika, vart ska man åka osv? Tar tacksamt emot tips:)

 4. Sofia

  Hej Paula! Bildtexten placeras i regel under och inte över bilden. Blir mycket enklare att läsa och koppla ihop med de man ser. Har stört mig på att Hugo gjort ”fel” sedan han började blogga så tänkte bara hjälpa dig haha. 🙂 I övrigt älskar jag din blogg och kommer fortsätta följa den så länge du orkar skriva.

 5. Rebecka

  Hej Paula, vill bara säga att jag blir så inspirerad när jag läser din blogg. Du har upptäckt ställen och du verkar ha fötterna på jorden. Ditt och Hugos barn kommer bli fantastisk, hoppas allting går kanon! Lycka till! Kram

 6. Paulas.me

  Hej Sanna. Ja jag rökte innan jag vart gravid, men svårt var det inte att sluta i samband med graviditeten. Om man har ett litet liv i magen är det lätt att avstå från ciggen. Iallafall gör mig =)

 7. B

  24e bilden, SJUKT vacker Paula! Ser verkligen fram emot att få följa både dig och Hugo via era bloggar, önskar er all lycka med ALLT! Ta hand om er PUSS 🙂

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting