Bilder

Behind the scenes

Nu är barnen nattade! Plåtningen gick bra men det var svettigt att testa ytterplagg till hösten i denna värme!

Inte lätt att plåta när lillan bara vill gosa💗

Vad gör Leonore? 😂

5 Kommentarer

  1. Karin

    Så fina kläder! En fråga, hur gör ni med ersättningen för den här typen av jobb där barnen gör det mesta av jobbet? Får de pengarna eller hur gör ni?

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com