Bilder

Behind the scenes

Molly har varit så grymt duktig idag. Vi hade en plåtning med en tidning och Molly drar sig inte för att ta sin plats. Hon bjöd på sig själv och tog för sig. Fast nu är både jag och Molly så trötta att vi ligger hemma i sängen och halvsover. Jag hojtar till när tidningen kommer ut i butik! =)

Molly ville vara med inne i sminket

Mor och dotter

Molly mös med Vendela och film medans jag plåtades ensam

7 Kommentarer

 1. Matilda

  Hej Paula!
  Vart är skorna och ”jackan” du har på dig ifrån? 🙂
  Sjukt snygg outfit, skulle verkligen uppskatta om du svara!
  Vill säga att jag älskar din och Hugos blogg också. Läser dom dagligen. Lycka till med allt 🙂

 2. linnea

  jag undrar över nappen 🙂 du skrev för ett tag sen att tanken bar att avvänja & att ”hon inte behöver den”. och man ser ju så lite på kort men det ser ut som att hon ändå har deb rätt mycket på dagarna? vi använder endast nappen när vår dotter sover, aldrig på dagen och funderar i samma banor aom ni 🙂 vore kul att höra hur ni tänker!

 3. Emmaj

  Jag har en fråga som jag egentligen inte vet om du kan svara på men du har kanske något gott råd eller så? Jag är 21 år gammal och min pojkvän likaså. Jag pluggar (till socionom) på heltid, är inne på 3e terminen av 7. Min pojkvän är servitör/bartender och driver eget företag. Vi har varit tillsammans i drygt ett år men känt varandra länge. Till saken hör att jag väääldigt gärna vill ha barn. Vi har pratat om att försöka bli gravida nästa höst, så att bebisen föds sommaren 2016. Jag kommer då att vara klar med 6 av 7 terminer (och få min kandidatexamen i socialt arbete). Sen vara mammaledig i ett halvår, och därefter slutföra sista terminen så att jag tar examen juni 2017 (istället för januari 2017). På så sätt blir vi unga föräldrar (som jag alltid drömt om) samtidigt som jag utbildar mig och därefter kan söka jobb direkt. Vad är din spontana reaktion? Mina studier är tuffa men man har mycket tid hemma. jag och min sambo är ett fantastiskt team och älskar barn. Vi har ordnad ekonomi även om vi inte har det jättefett – inga skulder och litet sparkapital. Detta skulle ju hinna växa innan bebis… Tacksam för svar och råd! Kram! Önskar dig en härlig dag 🙂

 4. B

  Hej Paula! Har ett litet förslag på en dagens fråga, som skulle vara intressant att höra era tankar om!

  Hur ser ni på julen med barn? Hur tänker ni kring julklappar o sånt, blir det några få lite mer betydelsefulla eller många? Hur tänker ni kring alkohol osv?

  Kram och tack för en bra och intressant blogg! 🙂

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting