Bilder

Behind the sceens

Här kommer ytterligare ett gäng bilder från gårdagens fotografering av det hemliga projektet. Dessa bilder är tagna av Linnea Frank och jag är helt såld! Tack fina för dessa bilder, det är minnen för livet!

Jag vill även passa på att säga att det glädjer mig att vissa av er reagerar på dessa foton. På instagram och på min och Hugos blogg har några undrar varför hon ser ut som hon gör och varför hon är skitig. Taaaack, tusen tack för att ni reagerar! Det ger mig hopp om mänskligheten och jag lovar att skriva ut mer om vår medverkan så fort projektet har avslöjats! =)

Min personliga favorit, denna kommer att förstoras och sättas upp i vardagsrummet

20140429-222516.jpg

20140429-222556.jpg

Fika och vila

20140429-222615.jpg

20140429-222627.jpg

Hugos favorit, även denna ska förstoras och sättas upp bredvid den andra bilden i vårt vardagsrum

20140429-222639.jpg

17 Kommentarer

 1. Thea

  Anna….. Haha förlåt, men ser det ut som att Molly lider?
  Det är bara en fotografering, snälla du.

  Djupa andetag, in genom näsan och ut genom munnen.

 2. Linda

  Anna: Snacka om att inte kunna tänka ett steg längre.. Vänta tills du får se vad det är för projekt det handlar om – då lär du skämmas över dina hemska ord. Eller gör du inte det då så är det DU som är riktigt rubbad. Usch, vidrig människa du är.

 3. julia

  Fruktansvärt fina bilder! Kan inte fatta vad folk klagar på. Jag själv hade tyckt att det vore svincoolt att ha likadana bilder på mig själv som barn, och jag har svårt att tänka mig att den eventuella lönen (om det inte är ett välgörenhetsprojekt) inte går till Molly.

  Hon ser glad ut, och det är inte direkt så att de släpat henne i grus och slitit sönder kläderna när hon hade de på sig.. hon är inte utsatt för någonting!

 4. Anna

  Fyfanfyfann stackars barn hur kan man utsätta sitt barn för sånt här? Vad fan håller ni på med? Är ni helt rubbad? Fyfan för er

 5. Chaterine

  Varför skulle man inte vilja ha bilder som dessa på sitt barn?
  Barn leker, blir smutsiga och kläder går sönder, och man kan fånga alla sortera olika miner och känslor på en vanlig bild man tar i lekparken. Föräldrar känner sina barn bäst och ingen ska komma och säga något annat!

 6. Madde

  Blir faktiskt förvånad över att man vill ta/ha sådana bilder på sitt barn. Men ni är unga än. Vill molly detta eller är de föräldrarna undrar man..

 7. jenny

  Jag gissar på att det är ett projekt för att uppmärksamma ”tiggarna”.. Och deras situation.. Eller jag hoppas det i allafall!

  Annars så är det väl hemlöshet, vilket också är fint!

  Otroligt vackra Bilder!! <3 fint att ni gör detta:)

 8. S - Besinna

  Paula! Jag kan inte beskriva för dig hur vacker jag tycker att Molly är. Jag har aldrig tyckt att ett barn är så fin förutom min igen dotter. Hon har otroligt uttrycksfulla ögon. Ni är så vackra föräldrar så det är verkligen inte alls märkligt att Molly hittade till er.
  Önskar er all lycka!

 9. Felicia

  Hon är så fin er lilla molly! 🙂 ett litet tips till bilden ni ska förstora upp, beskär bilden så matburken inye kommer med. Kommer ge ännu mer känsla i bilden. 🙂 kram fina Paula!

 10. T

  Hon är ju bara så himla söt lilla Molly:) Det kommer nog vara jättekul för henne att titta tillbaka på dessa bilder när hon är äldre!

 11. J

  Otroligt fina bilder!!! Tänk att det finns barn där ute som har det så..men vackra molly hon är som gjord för kameran!

Visa alla 17 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting