BilderMolly 5-7 månader

Bebis börjar bli stor

Min stora lilla flicka. Idag gick vi från liggdel till sittdel på en av våra vagnar. Under hela sommaren har vi använt oss av en iCandy och den kommer nog få hänga med i några veckor till sedan byter vi till Brio Happy. Jag och Hugo älskar våra vagnar och jag kan starkt rekommendera båda två till er som går i vagntankar. Om vi får ett till barn så lutar det mot en Bugaboo Donkey Duo, vad säger ni om den? Är det är bra syskonvagn? =)

Mammas lingon

21 Kommentarer

 1. Jenny Fuentes

  Precis köpt en bugaboo donkey duo till sonen på snart två år & bebis i magen. UNDERBAR vagn! Smidig, liten & tar sig fram överallt! Innan har jag haft Bugaboo Buffalo, BabyZen Yoyo, teutonia beyou & brio happy. Donkeyn (i smidighet) & Buffalon (med sina smarta funktioner) vinner! Har den även som mono nu innan bebis kommer. Ni kommer blir såååå nöjda med Donkeyn om ni får syskon. Den är verkligen guld. Dyr, men värd varenda krona! 🙂

 2. Aa

  S: Från babyplus.nl Man mailar dem med sitt önskemål och dem skickar prisförslag i euro. Efter 3 veckor fick jag ett ”betala så skickar vi”, på en torsdag. Hade vagnen bakom dörren tisdagen efter. Köpte All Black, därför den gick på 12.500 (plus snacktray och mugghållare). Den är ju billigare i silverchassi.

 3. jy

  Använt den i duoläge sedan april. När vi fick reda på att vi väntade syskon till storebror så var det inget snack om vilken vagn det skulle bli. Eftersom det är rätt tätt mellan dem. Att kunna välja vilket håll man vill ha dem är det bästa. Dock är alltid storebror på snart två år alltid vänd mot oss.. vill ju prata med lillen ju! Haha 🙂 nä superbra vagn!
  Rekommenderar starkt!!

  Underbar liten tös ni har. Så gudomligt söt. Allt gott! /Johanna

 4. Ella

  Jag har en Donkey som jag beställde i våras till min dotter. Just nu kör jag den i mono läge och jag älskar den!
  Vi vill ha barn tätt, så det blev ett självklart val. Beställde min från Storbritannien när punden var låg. Kostade oss endast 6500 kr!!
  Kostar mer på Blocket med en begagnad..

 5. Helena

  Vi har precis bytt timmen Bugaboo Donkey som vi har i Mono tills eventuellt syskon kommer. Älskar den på alla vis, precis som min dotter på 6 månader gör! Tummen upp

 6. hanna

  Kolla in babyjogger city select, jag har den till mina barn där det skiljer 17 månader! Funkar att ha både som enkel och dubbelvagn;;)

 7. Jenny

  Oj vad fort tiden går! Jag väntar mitt första barn och har en icandy sittvagn men ingen liggdel. Hör av dig om du vill sälja din liggdel då jag jättegärna skulle vilja har just en svart. Hälsningar, Jenny

 8. Angi

  Jag har 17 månader mellan mina barn och donkeyn har varit perfekt för oss! Vi valde den då vi hört att vissa barn inte vill åka vagn men äldsta sonen älskar vagn så det har varit ett måste hehe.
  Den är ju dock stor och bred, ibland hade det känts smidigt med en vagn där dom sitter över/under varandra, men samtidigt känns donkeyn säker och stabil och är extremt härlig att handla med, med en massa förvaringsmöjligheter.

  Ville oxå tillägga att jag var helt slutkörd med första barnet, allting var så nytt och han brukade ha svårt att sova, skrek mkt osv. Men när han var runt 8 månader började han sova hela nätter och det var fantastiskt. Sen när yngre barnet kom var jag så rädd att jag skulle behöva börja om men av nån anledning blev allt bara ännu bättre, kanske blev man mer rutinerad eller liknande? Iaf så var inte ”2-barns-chocken” något alls i jämförelse med förstagångsförälder hehe

 9. Amanda

  Åh, Molly är så grymt vacker. Du får mig att längta efter barn, och jag är bara 17… suck. Många kramar till dig Paula och till din underbart fina familj <3

 10. Carolina

  Har också en donkey, i mono just nu till vår snart 1-åriga kille. Syskonet kommer i februari och då blir det duo 🙂 Älskar den verkligen än så länge! Helt underbar! Lite stor ihopfälld bara som någon skrev, men det är väl de flesta syskonvagnar antar jag.

 11. Linda

  Det är en jätte bra vagn. Du får sova lite på dagen när Molly sover middag. Det gjorde jag när mina var små annars var jag som en Zombi:)
  kram

 12. Evelina

  Har en donkey duo till mina barn och den är underbar, en riktig bra vagn och båda barnen älskar den 🙂 att åka vagn uppskattas och den är super som syskonvagn och smidigt att bara ändra till mono när man bara har en av de små med sig 🙂

 13. Izabella

  Gud så stor hon börjar bli! Riktigt fin vagn också, såg buggabo donkey på svenska hollywoodfruar haha, den verkar supersmidig och när jag och min fästman skaffar barn om några år skulle jag definitivt vilja ha en sån! 🙂

 14. Aa

  Kör Duo sedan några veckor tillbaka, so far bara i monoläget. Blir ett år mellan mina barn. Valde Donkey av en enda anledning – vi slipper ha tre vagnar. OM vi ska gå åt varsitt håll en dag med varsitt barn kan vi båda köra enkelvagnar, har en vagn sedan tidigare. Skulle vi inte köra Donkey så skulle vi behöva två enkel och en syskon…

  Nackdel: Den är SJUKT stor ihopfälld i bil.
  Fördel: Det är den enda vagnen du går från Duo till Mono med.

  Priceless. Köpte från Holland. Mitt utförande kostar över 16.000kr i Sverige. 11.500kr kostade den från Holland till dörren.

Visa alla 21 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting