Bilder

Beauty by Toves

Igår färgade @beautybytoves mina ögonbryn och fransar inför min resa till Spanien imorgon. För ett par år sen testade jag lösfransar men fick konstant ögoninflammation av limmet. Tove berättade igår att hon har börjat en utbildning för att böja sina egna fransar. Permanenta mins fransar så att dom alltid är böjda- D R Ö M M E N!

Nu väntar jag på att Toves utbildning är klar så att vi kan testa det =)

 

 

3 Kommentarer

  1. Diana

    Lashlift är det bästa som Finns 😍😍. Men de ska vara elleebana har prövat en annan sort men fick inget lyft alls 👎🏻

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com