Dagens outfitTipsTräning

Be a strong mama!

I annonssamarbete med Stronger

Förra veckan hade jag en superrolig plåtning tillsammans med Stronger. Företaget som i särklass gör finast (och skönast) träningskläder. Träningskläder är så mycket mer än bara träningskläder för mig. De har under de senaste åren blivit något jag identifierar mig med.

Hur läckert är inte de röda settet?

Det betyder inte att jag bara tränar som en galning, jag ser det som att jag försöker leva fullt ut i en aktiv men också stabil vardag. Det skulle vara en mardröm att börja arbeta på en arbetsplats med dresscode: Klackar varje dag. Det är inte jag, det har aldrig varit jag!

Min klädstil är ganska enkel. Sneakers, basic tröjor, jeans eller tights. Då känner jag mig bekvämast. Min klädstil går hand i hand med min mentalitet också. Jag vill alltid vara öppen, jag vill aldrig bli dömande. Jag vill förbli positiv! Man jobbar med sitt mentala genom hela livet. En annan stor favorit är de nya shortsen och de nya t-shirtarna, detta kommer jag att rocka på mina vilodagar!

Stronger och träningskläder betyder inte enbart träning för mig. De betyder STRONGER från insidan! Att hela tiden jobba med den mentala biten. Att vara en strong mama och klara av tuffa utmaningar som föräldraskapet kräver. Klara av att vara en god partner som hela tiden stöttar. Hugo är min största trygghet i livet, och jag vill förbli hans trygghet.

MEN! Vi måste också få vara lite ytliga. I och med att jag är ganska basic av mig gillar jag färg och mönster på mina träningskläder. De känns betydligt mycket roligare att gå och handla i ett par gröna (min favoritfärg) tights än i ett par svarta. Vilket set är din Stronger-favorit? =)

Med koden ”Paula15” får du 15% rabatt på hela sortimentet! Koden gäller fram till den 30/6.Kolla in utbudet hos Stronger HÄR. Happy shopping, och glöm inte bort att du är en strong mama oavsett om du har barn eller inte!

 

13 Kommentarer

 1. Carro

  Heliga makaroner så vacker du är!! Du hade kunnat sätta på din en soppåse och fått mig vela köpa den för att jag skulle inbillar mig att jag hade blivit lika snygg!! WOW VACKRA KVINNA!!!!

 2. Jennifer

  Paula! Jag scrollar förbi de här bilderna, upp och ner , fram och tillbaka… du fullkomligt STRÅLAR! Så fruktansvärt snygg. Jag väntar mitt första barn till vintern (22 år gammal) och har varit aktivt men sämre de senaste åren på att hålla igång. Du inspirerar mig till att ta tag i mig själv efter graviditeten för att främst bli mer aktiv, men tänk att på köper kunna få stråla så som du gör. Du är ta mig fasen den snyggaste kvinnan jag vet.

 3. Anna

  Hej Paula! Jätte snygga bilder och kläderna see super sköna ut! Är byxorna High Waisted? Tycker du att dom rutschar ner när man rör mycket på sig? Ska man helst beställa en storlek störe eller mindre? Tack och kram, Anna

  1. paulas

   Hej Anna!

   Yes- dom är höga i midjan och rör inte på sig när man tränar. De värsta som finns är när tröningstights rör på sig när man tränar! Jag tog st M i tightsen. Är mellan S och M! ?

 4. Diana

  Alltså vilka snygga bilder Paula, jädrans i gatan vad du är snygg i rött läppstift och den sminkningen du fick. Du är alltid vacker människa, ta det inte fel, men du ser asfin ut. Och kläderna är jättefina, däremot har jag svårt för färg, för när man svettas har man inte lust med svettfläckar i röven eller jumskarna tex, doesnt feel good. 🙂 Men snygga var de, otroligt snygga!!

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting