Dagens outfitTips

Bästa perioden på året

Jag älskar Halloween- & detta för att företag skickar en massa gott?Fick detta Halloween:iga bud från @lindtsverige ????

Nu har vi choklad fram tills nästa Halloween? Tröja:HM Klänning:Chiquelle Praliner med vit choklad, apelsinsmak & mörk choklad. H E R R E G U D så gott! Hoppas det plingar på barn som frågar om bus eller godis i helgen! Tusen, tusen tack Lindt!❣️

3 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting