Recept

Barnsligt god currygryta

I helgen käkade vi currygryta med kyckling och grönsaker. En gryta som går att variera i massor men också en gryta som ALLTID går hem. Barnen slevade i sig hela två portioner var och utbrast efteråt att currygrytan är bland det godaste vi lagar här hemma.

& nästan det bästa med allt – Grytan går fort att göra!

För fyra portioner behöver du:

1 kg strimlad kyckling

2 burkar små crempa

Matlagningsgrädde (höfta)

1 vitlöksklyfta

1 gul lök

Valfri blandning av frysta grönsaker

1 burk minimajs

Curry

Hönsbuljong

Soya

Gör såhär:

Hacka lök och pressa vitlök. Stek löken tills de mjuknat och häll i strimlad kyckling och pressad vitlök. Salta och fräs tills kycklingen är genomstekt. Vänd i crempa, matlagningsgrädde, curry, hönsbuljong och soya. Blanda grytan och häll i resterande grönsaker.

Klart 😋

8 Kommentarer

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting