Dagens outfitTips

Barnens alla hjärtans dag present

Vi bor i princip i morgonrockarna just nu. Både Leonores och Mollys nuvarande morgonrockar är för små men jag har valt att vänta med att uppdatera dem fram tills alla hjärtans dag.

Är inte allt med sitt egna namn på roligare?

Gosiga morgonrockar tillverkade av 100% bomull.

Beställde de namngivna morgonrockarna från Liewood. Jag hoppas och tror att det här kommer göra dom glada och att dom på studs byter ut de som blivit för små ♥️.

4 Kommentarer

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting