Kärlek

Barn och dess fantastiska förmåga att tala utan filter

Molly: Jag älskar dina kinder.
Jag: Jag älskar dina vackra ögon.
Molly: Jag älskar din gosiga mage.
Jag: Den är inte gosig längre. Den är hård som pappas.
Molly: Nej mamma. Din mage är gosig och pappas är hård.
Jag: …

Tack för den älskade dotter! =)
image

13 Kommentarer

 1. Sussi

  Men troligtvis så sökte hon på ett lite skojigt sätt ”credd” från hennes dotter att hon oxå har en hård mage som pappa eftersom hon lägger ner en hel del tid på träningen.
  Ett tips är att ”se mellan fingrarna”

 2. Madeleine

  Tack för stödet Tissel och Sandra! Blir nervös varje gång jag ska kommentera på en blogg (gör det därför inte så ofta) just för att många ibland hugger till även fast man försöker skriva så demokratiskt och vänligt som möjligt enbart för att man ställer en fråga :/

 3. Tissel

  Håller med dig Madeleine!

  Tycker tyvärr det är väldigt många som Andrea i de här kommentarsfälten som hugger direkt på ifrågasättanden. Som om man trollar, menar illa eller är någon bitter person så fort man skapar diskussion. Så länge det är sakligt och schysst ton är det väl bara spännande med olika åsikter och dynamik!

 4. Madeleine

  Vet inte om jag missförstår dig men när du skriver ”tack för den” verkar det som att du menar att det skulle vara sämre att ha en gosig mage än en hård? Och i så fall varför skulle det vara sämre? En mage kan vara gosig men ändå hälsosam om det är hälsan du syftar på och rent estetiskt är vi alla vackra väl? 🙂

  1. Andrea

   Svar till Madeleine : Alltså varför ens lägga ner energi på att kommentera något sånt som du precis gjorde? 🙂 lägg energin på något vettigt! ?

   1. Madeleine

    Jag tycker varken min kommentar var klandrande eller elak på något sätt. En enkel fråga i och med att Paula alltid förespråkat hur vi alla är vackra. Så jag undrade mest om hennes tankar när hon säger ”tack för den”. Tycker det är vettigt att förespråka att vi alla duger som vi är, hårda eller platta magar.

   2. Sandra

    Men Andrea, på vilket sätt var det en dålig kommentar? Det var en fråga, ställd på ett bra sätt, varken agressiv eller kränkande. Känns som att du mest ville ha någonting att skriva.

Visa alla 13 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting