Dagens mat

Bananplättar med blåbär och vanilj

För ca 4 portioner behöver du:

4 bananer

8 ägg

1 dl blåbär

1 dl havregryn

4 matskedar vaniljkvarg

2 teskedar bakpulver

Mitt trix för att få plättarna fluffiga är att mixa alla ingredienser i en mixer istället för att mosa och blanda för hand!

Mixa smeten och stek i ett varmt plättjärn (vi steker i kokosolja). Servera med goda tillbehör, gärna med mer blåbär och vaniljkvarg😋

6 Kommentarer

  1. Johanna

    Det är ju bakpulvret som gör de fluffiga. Men menar du verkligen 2 MATSKEDAR? 2 teskedar låter mer rimligt.

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com