Allmänt

Back on track

Det är inte lätt för mig att skriva morgoninlägget idag. Jag har en bebis hemma som helst vill att jag ska ligga och skeda med henne när hon ska sova. 5 minuter efter att jag lämnat rummet ropar hon för att hon vill att jag ska komma tillbaka så tillslut slumrade jag till. Jag drömde en helt sjuk dröm inatt. Jag drömde att vi var på en klinik där vi skulle fettsuga Mollys kinder och förlänga hennes ögonfransar. Tänk om man skulle kunna hålla på så i det verkliga livet. Skära i ens barn för att skapa ideal. Fy vad hemskt det skulle vara…

När Molly vaknar ska vi ta en runda kring Årsta viken. Idag börjar mitt ”nya” liv. Det är många som säger att det klär mig att ha lite mer kött på benen som jag har just nu. Problemet är bara att jag inte trivs med det. Jag är inte byggd för denna kropp som jag har nu och det viktigaste är ju att man själv är nöjd med sig själv. Jag vill vara stark. Jag vill ha en stark rygg och en stark mage och den styrkan tänker jag kämpa för att få tillbaka. I förra veckan fick jag klartecken av barnmorskan att jag kan börja träna igen. Mina magmuskler är inte längre separerade. Jag har inte tänkt på vad jag stoppar i mig sedan Molly kom och tänkte skärpa mig från och med idag. Jag kommer inte att följa någon diet utan bara tänka på att äta varierat och nyttigt. Molly mår nog också bättre om jag skippar sockret och de dåliga fetterna.

Jag har faktiskt turen att få träna med en personlig tränare. Jag vill inte börja med en så hård träning nu i sommar utan smygstartar genom att komma tillbaka till Sats. Jag är inte en gymtjej utan kommer endast att gå på pass. Ikväll är det 75 minuter box som gäller och jag längtar redan nu till att få känna svetten rinna och till att musklerna får jobba!

20130624-114838.jpg

9 Kommentarer

 1. Sofie

  Haha men tänk om folk kunde slappna av lite. Hon ska ju inte iväg på träningsläger och missa stora delar av sin dotters uppväxt. Kan väl vara mysigt för Hugo att få lite egentid med Mollsan när Paula är och tränar? Absolut inget fel i att vilja känna sig stark igen, och varför inte passa på att sätta igång med det nu innan Molly blir så pass stor att hon kräver ständig uppmärksamhet?

  Du gör det så sjukt bra, Paula. Och jag är sanslöst imponerad av din ständiga motivation till livet. Om jag bara kunde tillämpa hälften av den där viljestyrkan i mitt liv skulle jag vara så nöjd.

  Tack för en fin blogg, glöm inte att du är den du vill vara. Och man ska bara lyssna på andra med måtta 🙂 Kram!

 2. Hanna

  Kom ihåg att Molly är bara en bebis en gång. Tiden som är nu kommer aldrig igen. Varför inte bara njuta av det och bara sätta henne i första rum? Träna och få tillbaka din ”riktiga” (den kroppen du har nu är din riktiga) kropp har du ju hela livet på dig att skaffa. Förstår verkligen inte denna hets. Njut av din dotter och strunta i allt annat, speciellt det som har med enbart dig själv att göra.

 3. C

  Var det inte du som sa att du nu i sommar inte skulle träna för att du ville ägna all din tid till att lära känna ditt barn? ^^

 4. Felicia

  Box är ju jättekul! Mitt favoritpass på gymmet är BodyCombat… 60 min intensivt box och sparkar, så jobbigt men så kul! Känslan efteråt är så skön!

 5. Felicia

  Jag tänkte starta mitt sats kort igen nu med (födde 16e april). Jag hat aldrig testat box, är det kul?? Känns det som ett bra pass att börja på nytt med?

 6. sandrasvensson

  Bra gjort att du kör igång med träningen så tidigt. Stark rygg är ett måste nu då man har dom här små som gärna vill att man bär dom. Jag har aldrig varit någon tjej som har tränat osv. Men nu är det ett måste. Min rygg gav upp fick så problem med den efter min dotter kom. Så nu är det träning som gäller för mig med!!!:) Kör Hårt!!!:)

Visa alla 9 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting