AllmäntTankarTips

Åtta tecken på att man börjar bli tant

Japp. Jag är 27 år gammal och har blivit tant!

Bekväma skor:

Jag minns i början av mitt och Hugos förhållande. När jag retade honom för hans gubbiga ergonomiska tofflor från Birkenstock.

Men nu har jag själv gått och köpt ett par och jag ÄLSKAR dom!

Det blev ett par bruna, du hittar mina HÄR

Skifte vid kl 15:

Vid ca kl 15 byter jag från kaffe till te. Dricker jag koffein sent under en eftermiddag har jag svårt att somna på kvällen

Fler tant tecken:

-Jag ser fram emot helgen. Inte för festens skull som det var förr utan för att få sova

-Jag är bakfull i minst en vecka

-Är orimligt glad över dessa regniga dagar för att jag tänker att vår gräsmatta blir vattnad

-Jag blir frustrerad på uteställen som spelar för hög musik. ”HALLÅ VI PRATAR JU?”

-Under förra veckans stora 30 årsfest för Jonas smet jag hem från festen

-Jag vill ha en fin duk till vårt bord utomhus. Gärna en vaxduk så att det är lätt att torka av efter barnens spill

Jag tycker att det är najs att ha blivit lite äldre. För fem år sedan var jag mer rastlös. Jag vill tro att jag kommer att åldras med ro, men det är omöjligt att veta. Efter 30 kanske jag får panik och får ett infall genom att pierca naveln eller något!

Idag uppskattar jag att jag faktiskt uppskattar lugn och ro. Så lite tantig/bekväm har jag nog börjat bli trots mina 27 jordsnurr!

12 Kommentarer

 1. Hanna

  Men vadå tant?? Jag tycker bara det du skriver låter vettigt typ. Man fattar väl mer när man blir äldre. Jag är 30 och har alltid valt bekvämlighet före det mesta.. 😉

 2. Jonna

  Känner igen mig i alla punkter men är bara 20! 😂
  Gällande vaxduk kan jag tipsa om Jysk, väldigt många snygga!😉

 3. Mikaela

  Den enda punkten på din lista som är tantigt skulle väl vara vaxduken då 😂
  Jag är 11 år äldre än dig och känner mig inte tantig för fem öre.Även om jag äger ett par Birkenstock och kan instämma på de flesta av dina punkter.Däremot så inte enbart åldras man utan mognar.Jag tror att man har lättare att uppskatta de små sakerna i livet.Som regn till gräsmattan t ex.

 4. StrongMama

  Du är så fin, så söt, så jäkla underbar men lite skoj… 27 är ingen ålder, ring mig när du nått 30 och sen 35 ..etc 🙂 Då snackar vi tant och då får vi se om du känner dig lika nöjd med att bli äldre. 😉 Förhoppningsvis gör du det. Men det jag inte trivs med att åldras är tecknena. Nu tillhör jag unga gener, jag ser 10 år yngre ut än vad jag är, men faktumet kvarstår att man blir äldre och det går bara att bromsa med medel som jag helst inte vill ta mig an. Jag älskar mitt utseende på något sätt ändå men vill inte se för mycket äldre ut, vill inte få det där hårda utseendet man kan få. Nu har jag ett tag kvar tills jag kommer dit men ändå.
  Men du, något jag är säker på, är att du kommer att bli väääärsta snygga tanten, pinglan! 😉
  Kul att läsa din lista, jag håller helt och hållet med den, förutom att jag inte dricker och blir inte bakfull men jag blir bakfull av att lägga mig sent faktiskt hahaha DET om något är tantvarning.

 5. Ellen

  Tanttecken: att man bestämt sig för att man frusit färdigt! Jag har så mycket praktiska o underbart sköna vinterplagg nu för tiden, förr handlade det endast om hur jag såg ut, men typ vid 29 års ålder bestämde jag mig för att fan, nu har jag frusit klart. Aldrig mer ska jag välja skönhet före bekvämlighet.
  Resten av dina punkter stämmer också!

  1. J

   Samma här!! Som jag frusit i alla år men så snygg jag var i höga klackar och tunna kappor. Men arg var jag för det var så kallt, tills jag blev äldre och insåg fördelen med att investera i riktigt bra vinterplagg!! Älskar vintern nu 🙂

 6. J

  Jo tack, de där gubbatofflorna var fruktansvärda 😂 fanns det inte en mer kvinnlig variant? Sen undrar jag vad det är för té du dricker? Med tanke på att det finns koffein i de flesta téer också 😂

Visa alla 12 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com