Tankar

Att resa utan pappa

Vi har haft en fantastisk resa. Jag, barnen och min mormor har haft det underbart. När jag har legat och nattat Leonore har jag hört hur min mormor berättat historier för Molly. Samma historier som hon berättade för mig när jag var liten. Min mormor har varit en klippa och verkligen vart otrolig med barnen. Det hade helt enkelt inte gått utan henne. När den ena behöver lugn och ro så har den andra sprungit iväg, det har behövts vara två för oss nu när barnen är så små.

Men nu med en dag kvar på resan så värker det i hjärtat efter Hugo. Jag saknar honom. Barnen saknar honom. Förutom hans sällskap så är det lite annat som gör en påmind. Småsaker som att mormor inte vet hur man fäller upp vagnen, då blir det lite problematiskt när båda barnen har somnat på mig under en bussresa. När det kommit en man som liknar Hugo vid poolområdet har jag för en bråkdels sekund tänkt att nu är det Hugo som kommer. Med längtan tittar jag på familjer som är mamma, pappa och barn. Han fattas oss och det kommer bli skönt att komma hem och få känna en helhet igen.

Detta kommer vi definitivt göra om. Vill mormor hänga med på fler resor så kommer jag bjuda med henne fler gånger. Och i höst kanske jag, Hugo och barnen tar en liknande resa. Jag älskar all aktivitet för barnens skull. Det är barndisco varje kväll, roliga aktiviteter vid poolen, Bamseklubb och en massa mer kul. Det känns ofattbart att jag är den som faktiskt uppskattar denna typ av resa, det hade jag aldrig kunnat gissa för fem år sedan!

10648673_685719194809288_7135564409075201344_o

6 Kommentarer

  1. Camilla

    Så fantastiskt härligt ni ser ut o ha haft det. Och jag förstår din saknad efter din man. Själv känner jag den känslan varje dag. Då min man efter 7 år helt oväntat valt ett annat liv framför mig och våra två barn. Vi fick våran efterlängtade pojke för två veckor sedan och han var inte ens med på förlossningen. Så den saknaden efter en hel och fin familj är något jag känner varje dag men det är ändå så härligt att se eran och hur starka ni är tillsammans. Ta aldrig det för givet fina paula <3 mvh Camilla

Visa alla 6 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting