BilderDagens outfitKärlek

Att matcha med sina barn är ett sätt att visa att man hör ihop

Inlägg i samarbete med Zalando 

 

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en person som gillar att matcha. Jag minns när Hugo sa att han ville att vi skulle köpa matchande vinterjackor och jag brast ut i skratt. ”Aldrig i livet”.

Sen blev jag mamma och så fick jag två döttrar. Och då fick jag ett nytt intresse och en ny egenskap- att matcha kläder!

Ibland funderar jag över om jag är skadad när jag letar efter matchande strumpor en vanlig föris-dag. Att matcha flickorna fungerar just nu, dom tycker att det är roligt men jag har full förståelse för den dagen dom inte vill de mer. Att matcha syskon mellan är för mig ett sätt att säga att dom hör ihop. Likaså när även jag matchar- ”det här är jag och mina mini me:s. Dom två jag värderar allra högst och som jag vill visa hela världen att vi hör ihop.

Tillsammans med Zalando och deras kampanj MiniMe har vi tagit fram två roliga, matchande outfits. Hos Zalando finner du allt, inom alla prisklasser. Dessutom ett stort sortiment för barn och hela familjen. Vi köpte ett par tjusiga lackskor till Hugo som han kommer att bära på bröllopet. Du finner mer info och andra snygga matchande kombinationer HÄR.

Vilken av våra outfits var din favorit? Nr 1 eller nr 2?

First up, Adidas babes:

 

Eller, alternativet till midsommar:

Den här lilla flickan <3

ÄNTLIGEN har jag en militärjacka!

Leonore hahaha

Ömheten i blicken gentemot sin syster <3

// Bilder tagna av fantastiska Sandra Rogers 

5 Kommentarer

  1. Står bara och tittar på...

    Hej Paula.. jag undrar om du har något tips eller råd hur/vad jag ska göra..
    Jag har en känsla av att min sambo är attraherad av vår nya granne. han säger ingenting, och jag vet att han kommer att bli sur om jag frågar. Jag har länge känt att han har börjat tappa känslor för mig, jag vet att han älskar mig men jag känner att han inte är lika attraherad av mig längre, och att det kanske inte finns lika mycket känslor kvar. Och sen kom den nya grannen in i bilden.. han var helt stum efter att vi hade träffat henne för första gången. Han tittade mycket ner i backen när hon pratade med honom och efter så är han som helt insjunken i andra tankar. Jag vet inte.. vad ska jag göra? ska jag bara låta det vara och hoppas att det går över? ska jag säga något till honom? Jag känner att jag börjar få sån panik… jag kan ju inte styra över hur han ska känna, det kan han inte själv heller styra över såklart…
    Snälla.. har du något bra råd?

  2. Saga

    Men åh vilka fantastiska bilder. Sjukt söta barn du har och vilken fin mamma de har! Ni ser så glada och goa’ ut ihop ???

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting