Tips

Att leka och lära på samma gång

Säg hej till Leonores nya bästa kompis. Det här är Valpen Blue (Molly som döpt den). Blue har vi fått testa i ett samarbete med Fisher-Price. Blue är en valp som gör det möjligt för oss att leka och lära på samma gång. Hur? Det ska jag tala om men först börjar vi med en personlig reflektion.

Jag lägger ner oändligt med tid till att leka med mina barn. Leken har fått båda mina barn att nå milstolpar i deras utveckling och leken har gjort att vårt band har förstärkts. Ett gott skratt tillsammans med ens barn är ovärdeligt och det är så himla lättillgängligt i leken. Att få se ens barn skratta att dom nästan kissar på sig när man gör tittut, eller leker björnen sover är guld.

Många säger att den värsta leksaken är den som låter eller blinkar. Jag håller inte med för när jag var liten tyckte att att dom leksakerna var spännande. Kramdjur som kunde låta, dockor som kunde säga ”mamma”, blinkade ljud. Det var bara wow.

Nu är det en ny tid och det finns en ny teknologi. Precis som jag skrev i början så kan man idag leka och lära samtidigt. Jag tyckte att det var roligt med ljud från mina kramdjur men mina döttrar får både kul och inlärning på samma gång i hunden ”Laugh & Learn Smart Stages Puppy”. Ett vinnande koncept för oss föräldrar som gärna vill vara med i utvecklingen av våra barn helt enkelt!

Blue reagerar när barnen rör vid den. Men innan leken så kan jag själv ställa in vilken nivå som vovven ska vara på. Det finns tre stycken att välja mellan:

Nivå 1- Upptäcka (från sex månader)
Här kommer dom första orden och ljud som gör Leonore nyfiken

Nivå 2- Uppmuntra (12 månader)
Här uppmuntras barnet med frågor och enkla anvisningar

Nivå 3- Låtsas (18 månader)
Här kommer en fantasi värld full av lek och tidiga rollspel

Blue kommer att hänga med länge och det är roligt att se vilken nyfikenhet den nya leksaken har väckt. Även Molly ger henne tid och sjunger med i musiken. Det finns mycket mer att upptäcka Vi har 50 melodier/sånger att gå igenom, valpen hjälper till att introducera kroppsdelar, bokstäver, färger, räkning med mera.

Toppenbra jobbat Fisher-Price. Detta är en av dom snaraste och roligaste leksakerna som vi har haft. Tusen tack för att vi har fått möjlighet till att recensera vår nya vän Blue =)

pa054188 pa054195 pa054198

pa054201 pa054206

2 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting