Allmänt

Är din familj HLR kunniga?

Kvällen drog ut på tiden, jag och Molly kom inte hem fören kl 21. Vi hade HLR utbildningen hemma hos mamma och det känns så bra att även vår närmsta familj har gått kursen. Det kan vara värt att tänka på, är mor och farföräldrar HLR kunniga? Det är en fin present att ge bort, för man vet aldrig när olyckan är framme. I nästa vecka kommer jag att tävla ut fem stycken utbildningar tillsammans med Trygghansa. Jag säger detta redan nu så att du som vill vara med hinner göra det man måste för att kunna delta i tävlingen:

HLR:en riktar sig denna gång mot förskolan. Maila din förskola, eller din arbetsplats om du kanske arbetar som förskolelärare. Hör med föris om detta låter intressant, och om det skulle vara aktuellt att bjuda in Trygghansa och Camilla Thurell för att köra en utbildning. Bjud in lite föräldrar och personal. Det är alltså nummer ett, att få grönt från föris för att kunna delta. Mer om det nästa vecka men kolla gärna så fet som möjligt om du vill vara med om chansen att vinna HLR till din förskola.

Klockan är inte mer är 07 och jag är just nu inne i en yoga sal och kör i en timme. Det behövs verkligen för jag känner mig stel som en pinna på grund av hård träning denna vecka. Jag är sjukt rörlig och tycker att Yoga är ganska kul för det är utmanande på ett annorlunda sätt. Idag kör jag vanlig Yoga men jag skulle vilja boka upp mig på ett pass där man kör i 40 grader. Mormor kommer på besök under förmiddagen och efter lunch ska vi möta upp våra älsklingar Jessica, Kiara och Tigra. Vi ska på museum och mysa. I eftermiddag kommer Michan med en stor flyttbil. Hon köpte vår soffa och vår matgrupp. Kruxet är att Hugo samma tid är i vårt nya hus och tar emot en stor Ikea beställning. Vi får hoppas att jag, Michan och Michans kille får in allt, det känns redan nu svettigt.

Helgen då?

Hugo:har sin sista deltävling, dom ska tabbe sig riktigt ordentligt för att inte gå vidare till Em i Madrid i början på juni. Vi ska heja och skrika halsen av oss. Du kanske läste på Hugos blogg igår att vi har bokat en weekend till Ibiza. Jag åker ner under Hugos tävlingshelg till Madrid och tittar på finalen. Sen åker vi från Madrid till Ibiza och lever galet i två dagar. Många av våra vänner ska med, så jag tror att det kommer att bli årets weekend. Vår svit heter ”anything can happen”, gud vad jag ser fram emot det. Annars har Hugo sagt att han ska försöka skruva ihop så mycket som möjligt i huset under helgen, allt för att effektivisera flytten som går nästa onsdag.

Jag och barnen: Hugo har skruvansvar och jag har barnansvar. Vi gör det vi brukar, fångar dagen och umgås med vänner. På söndag ska vi på barnens kusins kalas. Det blir roligt.

Jag och bästa Camilla Thurell. Gud vad jag tycker om denna människa. Så jordnära och pedagogisk

17349806_10212577315334511_2196140040190389458_o

In action. Mamma var så rolig. Hon hade en uringad tröja och var så orolig att brösten skulle fara ut ( vi hade ett filmteam på plats) 17492846_1261088713946584_6269746691606434603_o 17492891_1261085133946942_3398142245624017605_o

Barnen imponerade. Alla testade och förstod. Molly återupplivade sin bebis flera gånger om och var med i räkningen ”30-2-30-2”17493267_10212577303814223_2232243296993798303_o

7 Kommentarer

  1. paulas

   Man kan tävla oavsett var man bor, dock kan det skilja mellan fysisk närvaro och webbutbildning =)

   Koftan kommer från Gina!

 1. Sandra

  Kul att också göra en sådan viktig grej tillsammans med familjen! 🙂
  En ytlig fråga mitt i allt det viktiga, din kofta Paula – vart är den ifrån? Eller är det någon läsare som vet? Jättefin 🙂 Trevlig helg!

  1. Majken

   Men hon mena ju att de har så gott som redan gått vidare, och det skulle krävas en rejäl tabbe för att inte göra det.

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting