Dagens fråga

Är det okej att gå i mjukisar?

Igår:

17028778_10154765295976273_300536649_n

Jag är FÖRÄLSKAD i mina nya mjukisar från Superdry. Dom ser lite mer städade ut, än mina andra mjukisbyxor. Jag är inte lika noga som Hugo, så fort han kommer hem så åker allt av. Och fram kommer mjukisbyxor och en sliten crossfit tischa. Jag har nog på mig det som jag är klädd för under dagen. Är jag nyduschad på kvällen så sätter jag på mig morgonrocken, alla dagar i veckan. Jag är otroligt noga med att sätta på mig en mysig pyjamas när jag ska lägga mig ( jag lider av en stark kärlek till just pyjamas till både mig själv och barnen). Hur som haver så är det inga problem för mig att fortsätta att ha på mig jeansen när jag kommer hem under eftermiddagen, hur funkar du?

Men det här med mjukisar. Om jag ska handla, eller hämta på föris så kan jag lätt ha på mig mjukisbyxor. Är man på landet, eller ska åka långt brukar jag också klä mig med lösa byxor. ALLTID långbyxor, skulle aldrig få för mig att flyga med shorts eller klänning. Mjukisbyxor är något som alla måste ha, det borde nästan finnas med som en sådan här husregel. Hittar jag inte mina, snor jag Hugos. Dock skulle jag nog svira om, om jag skulle ut på stan. Om jag ska på möte, eller något annat som är av det ”viktigare” sysslorna.

Min stil är väldigt alldaglig, men outfiten som jag hade igår känns som så himla ”jag”. Sneakers, byxorna från Superdry som sitter lite löst, en vit tischa och en grön lite längre bombarjacka. På det en rygga med träningskläder i och en kaffe i handen. Love it. Idag är det dock lite sådana där viktigare sysslor som jag anpassar min klädsel till. Vi ska snart få nycklarna till vårt hus, och signa alla papper. Det är roligt med kontraster i kläderna, som är följsam till livet!

17078339_10154765295951273_333661148_n

7 Kommentarer

 1. Marielle

  Jag bara älskar er. Dig och hugo som par och er ssätt att få vardagen att fungera. Tack vare er har jag fått lära mig en hel del. Fortsätt med ert bloggande att vara så öppna om ert liv och vardag jag gillar det och tror det är till stor hjälp för många.

 2. Matilda

  Hej Paula!

  Jag har följt din blogg sen du startade den 🙂 jag tycker servar väldigt roligt
  Och intressant att följa bägge gravideterna och barnen.

  Jag önskar ett inlägg om Leonores matsituation. Läst dina inlägg om att det var lite krångligt ibörjan och jag känner igen mig så. Kan du snälla inte skriva ett inlägg om detta? Hur det gick med att introducera mat och avsluta amningen?

  Tack på förhand och många kramar!

 3. Linnea

  Är likadan!
  Mitt jobb innehåller massa olika uppgifter och jag klär mig efter vad jag ska göra.
  Möte = Kavaj,
  bara hänga på kontoret= Bekvämt och tofflor

  Hemma åker allt av och då är det mjukisset med tjocka strumpor. Älskar pyjamas men jag fryser så lätt och har inte hittat någon bra som gör att man inte blir frusen, tips? 🙂

  ha en fin dag!

 4. Sofia

  Så snyggt! 😀 Vilken modell är det du har i byxorna? Vill också hitta ett par som sitter lite löst, men att det är rätt mycket tajta byxor i affärerna. Hur är de i storlekarna? 🙂 Ha en fin dag ♡

 5. Helén

  Supersnygga! Jag är precis som du. Jag är mammaledig just nu och tar oftast på mig jeans och någon tröja när jag går och lämnar äldsta barnet på dagis (lika gammal som Molly :)) Och jag har på mig dom kläderna tills jag lägger mig.

  Hoppas du får en bra dag 🙂

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting