Uncategorized

And off I go

Redo för att bege mot regn och rusk! Pratade med min pappa, det är tydligen världens storm i Spanien!

Dagens rese-Pulka:

Klänning: Gina Skor: Converse Väska: Gucci

Flamenco-Pulkan Syster♥️Skål-nu drar vi!

7 Kommentarer

 1. Maria

  wow vad läskigt, ni är så lika men ändå helt olika. Din syster har ett helt annat utseende i ansiktet framförallt ögon och mun men man ser ändå tydligt att ni är systrar.

 2. Z

  På alla dina bilder står du alltid snett ut med ena benet, whiiy?
  Är det för att framhäva någon kroppsdel?
  Jag bara undrar efter att jag ha läst din blogg i såååå många år.
  Jag hoppas att du får en bra semester med familjen 🤭🌼

   1. Emilia

    Men snälla, man måste väl få fråga saker?! Kolla på 90% av alla andra influensers som står på tå eller pekar fram ena benet på varenda bild. Inte sjutton står dom så för att det känns naturligt, utan för att dom vill framhäva något eller få kroppen att se annorlunda ut. Säger inte att Paula gör så, men tycker inte att det var en konstig eller dum fråga. Kolla till exempel på bilderna från när Paula var och klättrade, på bilden där alla står bredvid varandra så står nästan alla likadant med ena benet.

Visa alla 7 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting