Kärlek

Always got your back

Gissa om jag och Molly blev förvånade när det stod en kasse med ballonger utanför vårt hotellrum i måndags när vi tog en mor & dotterdag efter Mollys allra första skoldag?I den gömde sig världens finaste jackor från Gina Tricot med ett brev till Molly där dom önskade henne lycka till i skolan ♥️Jag älskar Ginas minikollektion och hur mycket fint dom gör så att mamma och barn kan matcha! ??

Always got your back♥️

// Tusen, tusen tack Gina för de fina presenterna!

5 Kommentarer

  1. Mikaela

    Hur upplevde du storleken på jackan till Molly?Antar att det är 122/128 och det verkar ju tyvärr vara den största storleken.

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting