Kärlek

Allt är i sin ordning

Fleece under midsommarveckan- nu börjar Sverige bli sig lik! Två dagar kvar, sen tar vi sommarlov och ska njuta av ledighet.

Idag ska jag hämta hem tyg till bröllopet, spännande!

 

 

4 Kommentarer

  1. Annica

    Så det är kallt i Stockholm? Ska nämligen tillbringa torsdag – söndag där med mina småttingar (2, 4, 5 år gamla). Och vad har du för tips för oss – turister? Med tanke på tex badhus (en som älskar bada, en som är rädd och en som är nyfiken), älskar tex Astrid Lindgren osv.

Visa alla 4 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting