Bebisutveckling samt förberedelser

Allt annat än glad just nu

Jag känner mig fortfarande orolig över blödningen och vill göra ett extra ultraljud för att se så att allt är bra med bebisen. Önska oss lycka till…

20121031-141256.jpg

26 Kommentarer

 1. Emelie

  Hej! Det gick inte att kommentera på inlägget under så jag gör det här istället.

  Jag och mina vänner har sovit i Borgvattnet en natt för många år sen. Vi hörde barnskrik hela natten och såg en gumma gå runt i kontoret mitt i natten, vi var själv i huset.

 2. Angelica

  Skönt att allt var bra, jag har haft 2 missfall innan sonen kom.
  fruktansvärt, men man får försöka tänka att det var nått fel och att kroppen stötte bort de.

  All lycka till er.
  Hoppas du slipper blödningar framöver!
  Ta hand om varandra och skatten du bär på!

 3. Angelica

  Hej. Gick ej att kommentera på inlägget om borgvattnet så gör det här istället! Jag kommer från en stad bara några mil därifrån och har varit där två gånger själv. Kan starkt rekommendera detta även fast det inte hände något andra gången vi var där, man var fortfarande sjukt rädd och bara väntade på att något skulle hända! Första gången vi var där var iallafall det sjukaste jag vart med om, aldrig varit så rädd. Hoppas ni åker dit, är en häftig upplevelse!

 4. jonna

  hehe var själv där idag och såg dig och hugo. Måste säga att du e lika fin på bild som i verkligheten. sorry för att jag låter som en lebb haha.

  kram på dig.

 5. Cecilia

  For ett års sen fick jag missfall , had ingen aning om att jag var gravid. Tog Mina ppiller som vanligt, aldrig slarvat eller missat! Jag hade kommit in i v14 när jag hade smärtor i magen och blödde som fan. Det visade sig bara ett missfall , jag bröt ihop ifrån att fått veta att man är gravid till missfall. Vårdcentralen skickade mig till sjukhuset, & på sjukhuset fick jag reda på att jag hade tumörblåsor som växer i livmodern. Hade som en vanligt graviditet fast utan foster… Det är sjukt & kämpar fortfarande emot det men fick den godartiga cancer så jag har blivit frisk förklarad. Men jag är nu 18 år gammal, & kämpar fortfarande med pysket ska må bra. Lycka till Paula med erat barn & jag är glad att det inte var ngt allvarligt som det var med mig! Kram!!

 6. Petra

  Håller tummarna! Bra att ni ändå åkte in! När jag fick mitt missfall så blödde jag och ringde in till sjukhuset men det var inget aktu tyckte dom eftersom jag inte hade ont i magen.. så dagen efter tvingade jag till mig en tid till UL där det konstaterades att det var ett missfall ;(
  Hade då precis gått in i v.12

 7. Jessica

  Lycka till. För mig hände det också i v14 med min första barn, men då hade jag smärtor och långvarig blödning, men allt var okej ändå därinne. Kramar

 8. Amanda

  Lycka till. Vet precis hur det känns, för två veckor sedan hände samma sak mig, Gick i taket, men som tur var var det okej. Det är vanligt att man blöder lite, men det vet du ju redan. Tycker du gör rätt som kollar upp det, visar på bra ansvar!

 9. Maria

  Lycka till!!

  Sedan en annan sak: vissa utav dina inlägg dyker upp som raderade på bloglovin fastän dom finns kvar på din blogg. Det kanske är något fel, kan du kolla upp det alt be Hugo kolla upp det? 🙂 Älskar ju din blogg och följer den slaviskt genom bloglovin så det är tråkigt när vissa inlägg inte syns.

 10. Ida

  Åh vad ont i hjärtat jag fick 🙁 Vad bra att ni kollar upp det, väldigt klokt så ni får veta och slipper undra/oroa er. Hoppas innerligt att det inte är någon fara. All lycka till er! <3

 11. Alexandra gebrail

  Gumman det kommer gå bra, det är nog inget att oroa dig för. Jag stannar med dig tills vi vet vad som händer. Jag älskar dig

Visa alla 26 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting