BilderKärlek

Alla hjärtansdag frukost

Vi gick upp i gryningen för att hinna med en frukost på cafét innan föris.

Jag och Hugo ska bort ikväll, men ville fira kärlekens dag med kärlekarna i vårt liv ändå. Här är presenterna dom köpte till varandra

Jag fick en slickepott av tjejerna😂

Magisk morgon

Gofralla och kaffe 

Spännande med te 

Hugo köpte med sig LOL från Göteborg 

För upptagen av den goda mackan för att kunna hinna tänka på posen

1 Kommentar

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com