Tips

All Eyes On Me

 

I annonssamarbete med Glossybox

 

JAG ÄR MÅNADENS GLOSSYBABE!

Känner mig orimligt glad och stolt över att fronta marsboxen med tema ”All Eyes On Me”. Hela fem fina och grymma skönhetsprodukter som fick mina ögon och min blick att POPPA under omslagsfotograferingen.

-Min kod PAULA30 ger dig hela 30% rabatt på din beställning hos Glossy (ordinarie pris är 159 kr per månad för prenumerationen). Kolla in min box HÄR (giltig till och med 31/3).

Vill inte ta bort den ljuvliga ”julklappskänslan” över att själv få öppna och upptäcka en glossybox men tänkte spoila tre utav produkterna:

Highlight palette från Sleek MakeUp:

 Highlight som kommer i fyra olika nyanser i en fantastiskt fin palett. Ger ett extra glow och lyster. Jag använder denna för att både glimra till mina kindben och ögonlock.

 Eyeliner duo från Luna By Luna:

 Något som jag alltid har i sminknecessär är en eyeliner. Det är min stora skillnad mellan vardag vs fest (och röda läppar). Det kommer både en svart och mörkbrun eyeliner i boxen, och upplevde att eyelinern varade länge vilket är tacksamt.

 Black Magic Mascara från Eyekos:

 Fick långa fransar på bara några få drag, och världens volym!

Du är värd lite extra glans och med dessa tre  användbara produkter kommer du definitivt att skina!

Lite bilder från plåtningen jag hade tillsammans med Glossy och där jag stylades i marsboxens produkter för första gången 

-Min kod PAULA30 ger dig 30% rabatt och du får fem fina skönhetsprodukter för ögonen i ”All Eyes On Me” för 111 kr. Klicka HÄR (giltig till och med 31/3)

3 Kommentarer

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting