BröllopKärlek

A story of love – våra vigselringar

 

I annonssamarbete med Guldfynd

För ett par veckor sen tog jag och Hugo stora beslut. Vi valde nämligen våra vigselringar. Innan prövningen så var jag säker på att jag ville behålla min gamla ring, och bygga på med en ny. Väl på plats insåg jag att det fanns en himla massa fint.

-Jag visste inte heller att man kan kombinera fler ringar som vigselring! Där lärde jag mig något nytt.

Guldfynd hade ett stort utbud på ringar och det fanns verkligen något för alla. Jag hade förklarat hur jag ”ish” ville ha det så vi fokuserade på deras nya kollektion från varumärket ”Story of Love”. Ringarna var ljuvliga och jag gjorde lite på samma sätt som när jag skulle pröva bröllopsklänningen. Jag tog lite ringar, men olika utseende och form och väldigt olika prislappar. Därefter började jag betygsätta. Först var jag övertygad om att ring nr 1 var den rätta, men det slutade med en helt annan. En ring som jag inte trodde skulle vara en ”Paula-ring” från början. Kika in sortimentet från ”Story of Love” HÄR.

-Så! Jag vill verkligen slå ett slag för att testa ALLT när ni ska pröva ringar och klänningar. Snöa inte in er på en speciell typ utan var öppna och passa på att verkligen testa alla möjliga sorter.

Vi hade en fantastisk kvinna som hjälpte oss och som med sin energi bidrog till en bra upplevelse. Att få testa vigselring måste få ta tid. Jag velade lite mellan två ringar så för att få tänka på något annat en liten stund började vi kika på övriga smycken:

-Örhängen
-Halsband
-Armband

De jag valde kom också från en och samma serie och jag kommer visa upp dem lite närmre på min Instagram inom kort.

-Jag och Johanna pratade om vigselringar i ett poddavsnitt där vi dividerade och hade lite olika ställningstaganden. Jag menade att man kan byta ut ringen efter några år om man vill ha någon ny stil. Johanna däremot tycker att ringen är Ringen med stort R och det är den man behåller livet ut. Hur ställer du dig i frågan? Är du för en vigselring for life eller kan man byta ut/köpa ny efter ett par år? Vad tycker du?

8 Kommentarer

 1. Mickis

  Jag har bara en ring just nu. Vi var unga och fattiga när vi förlovade oss så dom ringarna var billiga silverringar. När vi gifte oss för 2 år sedan så valde jag en i vit guld med 9 stenar i, helt min stil och passade vår ekonomi. Vi är överens om att när vi firar någon bröllopsdag framöver så ska jag få en tillring (vill gärna ha två). Den ringen jag har nu är for life, det är ju den vi valde när vi sa ja på riktigt ?

 2. Petra

  Vigselringen är for life…. Den är ju ett minne och en påminnelse om vad man lovat.
  Men jag och min man tappade våra i varsin sjö med några dagars mellanrum. Tråkigt då men nu skrattar vi åt det.
  Tur vi var så fattiga då vi gifte oss så det var inte så dyra.
  Vi har varsin förlovningsring kvar i alla fall. 🙂
  Tänker att nån bröllopsdag ska vi fira med att köpa nya.

 3. Magdalena

  En vigselring for life! Men jag måste erkänna att jag var ung när jag gifte mig och visste inte alls vad jag ville ha och tog typ första bästa men nu i efterhand ångrar jag mig och skulle så gärna vilja ha en ny ring men de känns så ko stift att byta ut dom jag har idag. Dom passar lixom inte varandra och stenen ä för liten för min hand men som sagt jag var ung och visste inte alls vad jag ville ha men nu med åren vet jag. Spännande att få följa eran resa ska bli så kul! Kram

 4. Leoni

  Tycker personligen att ringen är for life, det är ju just den som sattes på ditt finger när ni sa ”Ja” till varandra, tycker att vigselringen har alldeles för mycket historia och känslor i sig för att kunna bytas ut sådär 🙂 Vardagsringar kan man ju byta hipp som happ men din vigselring eller ju speciell… Alla gör såklart vad som känns bäst för dom och det finns inget rätt eller fel!

 5. Angelica

  Så roligt att välja ringar! Min man är irländare och eftersom han friade till mig med en diamantring som han hade valt (helt underbar) så är det den ringen som är ”den stora, dyra” och vigselringen en enklare modell som passar till min förlovningsring. Jag skulle inte kunna tänka mig att byta ut ringarna om några år! Detta är mina förlovnings-/vigselringar och dom går inte att byta ut känner jag! 🙂

 6. Amanda

  Vigselring tycker jag är for life men förlovningsring kanske man kan byta ut inför bröllopet om man har varit förlovad ett bra tag… alternativt putsa upp och kanske byta ut en/flera stenar om man har det i sin ring.

Visa alla 8 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting