ANNONS

Fredagsstatus

/

God förmiddag babes,

Förväntasfull så befinner jag mig på Arlanda. Det känns alltid märkligt att resa utan min klan men nu ska jag göra något för mig själv. Jag åker till Fuerteventura på Pischas träningsresa så förbered er på mycket träning under nästa veckas uppdateringar🙈.

Jag har saknat Pischa sedan hon i slutet av sommaren flyttade till Portugal. Jag har längtat efter min kompis och jag ska verkligen njuta av vår vecka tillsammans. Förhoppningsvis kommer jag lära känna nya människor som också kommer att förgylla träningsresan. Men…

Det fanns några som inte var glada att mamma skulle åka bort. Det blir inte lättare att säga hejdå när barnen blivit äldre, snarare tvärtom. ”Måste du åka. Du ska alltid göra saker utan mig”.

516DF6D0-E970-465E-BC17-1B9F7F6FDDF6

Det sista fick det att hugga i hjärtat. Kände omedelbart att det var orättvist och sa det till barnet. Min känsla är att jag är alltid hemma. Att jag alltid prioriterar barnen. Förklarade också att precis som dom vill mamma träffa sina vänner. ”Du och din syster gör mig lyckligast i världen och jag vill alltid vara tillsammans men mamma har också egna intressen, vänner och behov som mamma behöver för att orka vara en glad mamma”.

Barnen har köpt mina förklaringar och när vi kramades hejdå för sista gången fick jag till och med ett ”ha en fin resa”.

Hugo lämnade barnen i skolan och skjutsade mig sen till Arlanda express. Och när vi skulle säga hejdå var det min tur att börja gråta🙈. Det smärtar såklart ändå att barnen är ledsna så bad Hugo att verkligen ro om våra juveler. Han bara skrattade och sa ”självklart njut nu av din resa”♥️

.

73D4BD6B-75F1-463E-B70E-0BAF561A2194

I mitt huvud: Tar flygresan till att ladda om och ställa in mig mentalt på veckan som kommer.

Det är himla massa träning på programmet men där i mellan hoppas jag på sol, läsning och skönt häng.

D46FF8E3-9341-4676-BB9E-6F6919A247A2

Jag har med mig jobb och kör mötesrace från teams under nästa vecka. Har en spännande sak i pipen och fick idag reda på att jag är en av favoriterna!

22314075-485E-4ADB-BCB0-1CE25D0B5E96

Det handlar om en reklamfilm där man agerar den kvinnliga skådespelaren. Castingen var på engelska och trodde aldrig att jag skulle gå vidare. Så håll tummarna med mig. 

Nu

: Boardar vi och jag har laddat ner fyra avsnitt av serien ”Maid”. Kollade klart på ”Kastanjemannen” i veckan och den var riktigt, riktigt bra. Ni var många som tipsade om Maid så jag hoppas att den är bra och att den får resan till Fuerteventura att kännas fortare. Vi hörs när jag är framme och önskar er en trevlig älg redan nu!

6B3BEB33-E6BC-44AD-8EF1-B68E31A5F2ED
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Dagens sporty spice look

/


Ska man iväg på en träningsresa då måste man också resa som en sporty spice.

647A9F3B-62AA-4DD5-ACC9-E9F009977D2C

I helgen så var jag, barnen och min familj på Adidas outlet i Hammarby sjöstad. Barnen hittade varsitt par med skor medan mamma slog på stort och köpte en hel outfit.

Den klassiska tracksuiten som nästan är en ikonisk look för Adidas Orginals

DB98D9EF-3C56-410C-94D2-D20B580F4677

Har du också den klassiska tracksuiten?

01400D13-8BF8-47D7-9D00-9EF2AEA09C3E

Rockar en oversized grå tröja under

119553F4-D160-4A96-9A6E-816D1AF07F90

& dom här skorna hittade jag på hyllan ”sista storlekarna”.

255BF347-BE1F-4752-85A6-53EAB5B1AE50

“Adidas Superstar lanserades 1969 och levde snabbt upp till sitt namn. Den nu så kända snäcktådesignen ger komfort i fullnarvskinn. Den kännetecknande snäcktån i gummi gör skon hållbar och fulländar den autentiska looken”. –Också riktiga klassiker.

C7486D40-9684-4207-9932-64A0AEB3D8BE

Ett tips är att besöka outlet butiken i Hammarby Sjöstad. Fick allt till kanonpris (framförallt skorna). Nu är den här sporty spicen redo för att ta sig till Arlanda och resa till Fuerteventura! 

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Bring the glam

/

Innehåller ADLINKS

Nu kan vi återigen festa till det & jag har tagit fram 5 festliga looks från BubbleroomMin kod PAULA ger 10% rabatt på hela Bubblerooms sortiment, gäller även på andra erbjudanden ♥️.


Först ut är den här glittrande, vackra

miniklänningen

som är perfekt för festen. 

MLmedia_Paula_bubbleroom-0642

Close up

MLmedia_Paula_bubbleroom-0651

Kanske något för nyårsafton? 

MLmedia_Paula_bubbleroom-0657

I min andra look så utgår jag från den här långärmade ribbade tröjan med korsettdetaljer. Jag tycker att den är festlig och jag gillar att även ha ”basplagg” i min festgarderob så att det går att styla ihop fler looks.

MLmedia_Paula_bubbleroom-0666

Jag är KÄR i den här

paljettkjolen

i färgen champagne. Förutom att den är döläcker och festlig så är den dessutom gjord i ett stretchigt material vilket också gör den skön. 

MLmedia_Paula_bubbleroom-0672

Här har jag bytt ut underdelen till dom här

croppade byxorna

i färgen  nougat.

MLmedia_Paula_bubbleroom-0676

Även dessa byxor är tillverkade i ett stretchigt material vilket gör dom sköna samtidigt som dom sitter åt över lår och rumpa.

MLmedia_Paula_bubbleroom-0682
MLmedia_Paula_bubbleroom-0686

Eller var kanske dessa svarta 

byxor med en snygg slitsdetalj snyggare?

MLmedia_Paula_bubbleroom-0690

Dom var iallafall otroligt mjuka och jag tycker om att dom har en smal passform trots att dom är vida.

Matchar med en tröja som också är i färgen n

ougat

MLmedia_Paula_bubbleroom-0695

Min sista festliga topp är den här söta i mesh med halvpolo. Hur fin?

MLmedia_Paula_bubbleroom-0714

Det var mina festliga plagg ur månadens haul tillsammans med Bubbleroom som just nu har massor med nyheter under kategorin ”Festkläder”. Det är inte helt dumt att tänka basplagg även i festgarderoben just för att kunna styla fler styles till samma plagg. Tips, tips, tips🖤.

MLmedia_Paula_bubbleroom-0721
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00