ANNONS

3 favoritset från stronger

/

Innehåller reklam för Stronger

Så här mitt i semestern kan man behöva lite extra pepp för att hålla motivationen till träningen på topp. Och vad motiverar inte bättre än nya, läckra träningskläder?

Här kommer tre av mina favoriter från Stronger!

Favorit nummer 1: Ett snyggt ”Snow Leo” set ur Strongers senaste padelkollektion.

MLmedia_stronger_Paula-3464

Ett par perfekta bikers som funkar utmärkt i träningen men även i vardagen. De är supersköna, stretchiga och har en hög midja. Materialet är ett svettavisande material så det passar perfekt att kötta i. Toppen likaså!

MLmedia_stronger_Paula-3453

Favoritset nummer 2: Hur fint är inte det här ”Cush” setet?

MLmedia_stronger_Paula-3444

Mysiga shorts i ett ribbat tyg (finns även i svart)

MLmedia_stronger_Paula-3433

& en oversized matchande tröja – Perfekt för mysiga hemmakvällar.

MLmedia_stronger_Paula-3438

Favoitset nummer 3: Här har vi en riktig klassisker från Stronger!

MLmedia_stronger_Paula-3477

Dessa seamless tights är superpopulära och kommer i fleeera olika färger. Även dessa är gjorda i ett ribbat material och har den perfekta passformen. De är följsamma och ger total rörelsefrihet.

MLmedia_stronger_Paula-3491

Den matchande toppen har likadana underbara egenskaper. Vilket av dessa tre set tyckte du var finast?

MLmedia_stronger_Paula-3474
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Sommarlovets budord

/

Du ska icke servera varm lunchVarm lunch hemma på sommaren? Nehedu sånt håller vi inte på med. På sin höjd en kokt korv med bröd kanske som inte gör att man får en hel massa lunchdisk… nej på sommaren tycker jag man gör rätt i att köra frukost x 2 och så middag. Fil och flingor eller mackor till lunch räcker gott och väl! 

MLmedia_chiagröt-3420

Du skall varva ner 
Jag tror vi alla har haft ett kämpigt år på olika plan och när du väl går in i semestermode – unna dig att faktiskt varva ner. Du behöver inte ha ett fullpackat schema och carpa varenda dag. Unna dig att skrota runt hemma och dutta med lite det ena och andra.

Du ska icke försumma dig självSommarlov = konstant roddande med familjen. Om det är något jag märkt via sociala medier och snacket runt omkring mig är det att sommarlovet är en tid då främst mammor slår Knut på sig själva för att alla ska ha det bra och själva känner sig helt slutkörda i augusti.

Nu när barnen är äldre känns det lättare än när dom var pyttisar men jag vill starkt puffa för att du ska ge dig själv tid varje dag. En stund där du gör det DU vill och mår bra av. Kanske är det en löptur, kanske att få ligga i soffan och läsa en bok.

Du skall njuta av glass i stora lassI vanliga fall är vi ganska restriktiva med gotte under veckorna men på sommarlovet är devisen nästan ”en glass om dagen är bra för magen” 😂 Dom här supervarma dagarna är isglass ett bra knep för att få i småbarnen vätska – jag har läst tips på att man kan göra glass av vätskeersättning!

Du skall sänka förväntningarna på dig själv 
Var tanken att du skulle läsa 10 böcker, renovera köket samtidigt som du skulle baka allt fikabröd själv, göra fantastiska picknickkorgar till alla strandutflykterna med barnen och en miljon andra saker? Sen står du där med ett halvsmuligt paket bravo-kex i strandpåsen och låter barnen gå och köpa glass istället vid badet. Och boken ligger bara och blir skrynklig och blöt i strandväskan. Se det inte som misslyckanden utan s ä n k kraven och föreställningarna om vad sommaren ska vara.

Du skall icke se världen genom sociala medie-filtret 

Du skall förbanna sand 


Klassiker varje sommar, tanken på att ligga på stranden en hel dag känns lockande. Men så är det ju det där med att på stranden finns…sand. Och alla som har varit på stranden med barn vet att det tar ungefär 3 sekunder så finns sanden överallt. På filten, på handdukarna, i solkrämsflaskans kork, på glassen, i väskan, i barnens hår ja överallt. Det är bara att förbanna sanden och sen acceptera den, den kommer följa med er hela vägen hem så lika bra att vänja sig.

48C85693-CC8C-4FD6-A527-69FF9BA71347

Du skall se tjusningen i det lilla
En kvällspromenad som är varm och skön fast du bara har shorts på dig, en stund där barnen inte bråkar utan leker snällt med varandra, ett glas vin på en uteservering, att sitta i soffan och se en film tillsammans mitt i veckan, att låta barnen vakna av sig själva och inte stressa på morgonen, att inte ha bråttom någonstans… det är lätt att känna press på allt som ska eller borde vara men egentligen borde vi alla bara stanna upp och känna in det fina i dom små stunderna!

Du skall längta till augusti 
Samma visa varje år – åh nu ska vi njuta av att vara tillsammans! Så härligt vi har det! Spola framåt någon vecka och tankarna på vardagens härliga rutiner känns som en dröm. Åh augusti och skolstart, snart ses vi!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Torsdagsstatus

/

Godmorgon torsdag!

Jag blev så glad imorse när jag vaknade utvilad och kände att en god nattsömn faktiskt gett mig ny energi. Jag var tacksam för det, för att det inte alls var så jag kände igår.

Min reaktion efter vaccinationen mot Covid-19: Första timmarna efter min första spruta kände jag ingenting. Först ett par timmar efter började en smärta i axeln komma smygande.

Smärtan kändes i nerverna och det kändes nästan som att jag hade fått en smäll. Axeln blev lite stel och den känslan höll i sig i ca 48 timmar. Några andra symtom fick jag aldrig förutom…

Jag vaccinerade mig på måndagmorgon. På tisdag kände jag ingenting förutom ont i axeln. Igår däremot, då hände någonting. När jag klev upp utav alarmet kände jag direkt ”game over”. Jag var döttstrött trots att jag hade sovit i åtta timmar. Känslan av att vara döttstrött hängde med under hela gårdagen, fram tills dess att jag somnade igen.

Idag känner jag mig inte alls trött utan snarare utvilad och pigg. Himla konstigt!

85536FE2-EAB2-475B-88E0-F1AD72C4C98A

Glimtar ur min telefon: 

Jag är lycklig efter en heldag ute på Pischas landställe. Vi var ett par vänner som åkte ut och Pischa hämtade oss med sin fyrhjuling och flak. 

D9672B2F-C6E5-4DDA-A4B9-C7D6A48B2E3F

Vi badade, njöt av solen, tränade och åt sinnessjukt god mat.

0B5689EC-7998-419F-8C19-B0C0767C6034
D572D8D4-2156-46EC-B2B6-F53EB47ECDFF
3B6DF720-8101-4AFD-BB9C-99A63F5BD145
EB4549E3-F130-4EDB-95BA-75589ECB9CF1

Fick träningsvärk i hela kroppen men mest i magen pga allt skratt. Gud vad jag mår bra utav dessa två♥️. 

1C30A124-1869-4361-A614-14CFA3F17559

På kvällen käkade vi på öns resturang och kollade på standup. Återigen skrattade jag tills att det gjorde ont i magen! 

17A4A5C8-A46F-4F27-BBFC-2E78A94668E9

Medan jag hade en dag med vänner och skratt hade levde barnen sitt bästa liv på landet med farmor, farfar och alla kusiner. 

00887955-AAE1-476F-9B5F-6B5C416B4EAD
C6D65D98-4370-4614-9E6C-0A0A203367D0

Jag har hunnit arbeta, fotat med Mikaela och ordnat med födelsedags naglar. Det var länge sen jag gjorde annat än att måla gellack. Nu är naglarna förlängda och precis ALLT känns ovant🙈. 

AB3A2213-9A80-43E2-A6AC-4B8AC9E062C3

Farmor skulle åka hem en dag tidigare och då ville Molly följa med och komma hem. Sent igår kväll kom hon, lortig precis så som man ska vara efter landet. Vi tog ut hennes flätor, duschade och läste. Leonore ville stanna en dag till och kommer ikväll vilket betyder lite kvalitetstid med Molly♥️. 

90C52DF1-BA65-4F38-B1F6-B77907B0004E

Pischas slakt: Vill verkligen tipsa om passet som Pischa piskade oss med! Vi var ett team på tre: 

8991AD5B-9393-4C40-9B67-959AC3ED519E

I den första delen sprang vi ca 2 km tillsammans. Vi mätte upp en sträcka så att vi skulle behöva springa den 20 gånger. Medan man sprang körde dom andra två slam balls. När vi var klara gick vi över till B delen där det gick ut på att tillsammans göra 150 burpees. Vi delade upp så att vi gjorde 10 var medan man på dom andra stationerna rullade mellan thrusters och raka marklyft. Vi vart klara på 21 minuter, tar ni vår tid?

Gårdagens fina läsning: 

Igår prydde min mamma omslaget på Svenska Dagbladet. 

8358F6BC-B0F2-4427-A704-DFE939F81E11

Intervjun handlade om hur dom inom äldreomsorgen arbetar nu när det är en värmebölja. Hur dom skapar svalnande miljöer trots att dom inte har tillgång till fläktar och dylikt. Min mamma har omsorg ut i fingerspetsarna och jag vet ingen som är bättre lämpad att arbeta med gamla än hon. Mamma- jag är så stolt över att vara din dotter♥️. Läs intervjun HÄR.

C479FA35-0141-47F8-95F9-1B6FBB375368

Status med mitt öga: Efter en heldag ute på Pischas land vaknade jag inte bara upp döttstrött utan också sönderbiten. Jag har bett på hela ryggen och skuldrorna. Jag fick också ett bett på ögat så när jag tittade mig i spegeln möttes jag av en spegelbild med ett svullet och igenbommat öga.

Jag lät det vara och tog en allergitablett. Svullnaden la sig pö om pö men det var svårt att posera normalt framför kameran igår🙈.

7F948E8F-AEF3-4660-8208-83632E36D6F7

Idag: Vankas det heldag med bad. Jag och Molly möter upp Michan och hennes barn. I eftermiddag ska jag till Flora Kliniken och fuktboosta min hy inför Spanien och ikväll kommer Leonore hem. Min mamma fyller år idag men vi firar hennes, min och min lillebrors födelsedag imorgon. 

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00