Molly 1,5 år till 2 år

70-tals liknande render

En eftermiddag hos farmor och farfar. Vi kom fram ganska sent på eftermiddagen. Då är det smidigt att sätta på en pyjamas på direkten och ha med tandborste och tandkräm i väskan. När det är förskola dagen efter vill man inte förstöra sovrutinerna, som tur är har Molly lätt för sig att somna i bilen påväg hem.

Pyjamas från Marimekko

”Ohhhh”

3 Kommentarer

  1. Jenny

    Hej Paula! Jag kom precis ihåg ett inlägg som du skrev julen 2012. Där skrev du att din mormor är synsk och att hon hävdade att Molly skulle födas 23 eller 24 april.. Och hon var ju väldigt väldigt nära! Så häftigt!
    Kram

×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting