Inredning

7 tips på hur du inreder med värme i höst

 

Sammetsgardiner:

Vi har nästan bara mörkläggande sammetsgardiner hemma. Och alla går från taket uppsatta med en takskena. Vi har två lister och ett vitt traspatent tyg hänger innerst, det gör det ännu finare!

Mattor:

Runda, fluffiga, färgglada eller vita. Mattor gör mycket för ett rum!

Plädar:

Plädar på det rätta stället ger en mysfaktor för ett rum och ett hem. Vi byter ofta färg på plädar och kuddar

Elementskydd:

Bland det första vi gjorde när vi flyttade in var att köpa elementskydd. Våra är köpte från Fridells i Sickla men det finns lite överallt. Elementsynden i sig gör sig till fina inredningsdetaljer.

 

I barnens sovrum har vi rosa sammetsgardiner, mysiga plädar i sängarna (pläd och påslakan från Ikea) och en rolig matta från HM Home

Minns ni Mollys gris Greta från Jellycat? Hon är fortfarande fäst vid sin gris så när Leonore låg i magen köpte jag den här elefanten, också från Jellycat. Bara att den visade sig vara lika stor som Leonore! Tiki är inte fäst vid något speciellt gosedjur så som Molly men elefanten får iallafall pryda hennes säng

Tapet från Majvillan och våningsäng från Mio ( 90 cm uppe och 120 cm nere med två förvaringslådor under sängen)

 

Belysning: 

Minns när jag var 15 år och hade 17 lampor i mitt rum. Mamma tyckte det såg plåttrigt ut, jag tyckte det var mysigt!

Vi har också sammetsgardiner i vårt sovrum

Växter pryder alla våra fönster

Vi har lyxar till vårt sovrum med både projektor och heltäckningsmatta. Ett riktigt sånt ”Netflix n chill” sovrum!

Tavelvägg: 

Älskar vår tavelvägg ovanför soffan i vardagsrummet. I detta nu väntar jag faktiskt på nya planscher så titta inte ens på dom som sitter uppe nu. I vardagsrummet har hösten fått flytta in med en brandgul ton i pläd och kuddar. Också fyndade på HM Home.

Vår fantastiska matta kommer ifrån Line design och soffbordet från Kasenberg

Vi fick faktiskt den här skulpturen i bröllopspresent av Johannes Kvissberg. Hugos morbror. Visst är han duktig?

Vas från Zara Home 

Och givetvis sammetsgardiner även i vardagsrummet

 

Lull-lull: 

Älskar lull-lullet. De där lilla som skapar ett hem och en mysfaktor. Just nu är det mycket mässing hemma och har fått en grej för att hänga saker från krokar i taket.

16 Kommentarer

 1. Gabriella

  Vart är de brun/beiga gardinerna ifrån i vardagsrummet? Letar efter ett par i den färgen? vi har så högt i tak så är svårt att hitta några tycker jag?

 2. Anna

  Vad fint ni har det! Särskilt gardinerna var jättefina, skulle bli jätteglad om du ville berätta vart ni köpt dem? 🙂

 3. Rebecca

  Alltså ååååh så fint! Verkligen dröminredning! <3 Tack så jättemycket för tips! Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa för att minska stigmatiseringen i samhället. Kram <3

 4. Selda

  Ååååhh vilken chock jag fick!!?? om det är samma Johannes Kvissberg som jag känner är det min lärare haha bästa människan på jorden! Såå talangfull och inspirerande??

 5. Sandra Augustinson

  Åh jag älskar er inredning!! Gardinerna var ju superfina, såg så mysiga ut. Allt i ert hem älskar jag 🙂 Jag ska också göra lite mer höst hemma, jag har köpt ett orange värmeljus så långt har jag kommit iaf från Dollar store 😀

 6. Stina!

  Hehe… 7 tips hur du inreder med värme i höst, sen räknar du upp helt vanliga saker och visar alla saker i ert hem. Konstigt inlägg, får inget grepp om dem ibland.

  1. Gabi

   Vad ska hon annars visa om det inte är på saker i hennes hem?. Klart att det även är 7 vanliga saker, hon skriver för hela svenska folket och många kanske vill ha vanliga saker som alla kan ha råd med.

  2. Sandra Augustinson

   Jag älskar sådana här inlägg när personer ger tips från deras egna inredning och hur dem har det istället för saker på nätet som man måste leta efter på hemsidan. Det här inlägget är väl inspo som bara den! Ibland kan det vara skönt med ett enkelt inlägg om det man har på hemmafronten

Visa alla 16 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting