KärlekTankar

7 saker som inspirerar mig

Jag är en svamp för inspiration. Jag är inte kinkig utan inspireras utav mycket. Men människor, deras livsberättelser, egenskaper och erfarenheter inspirerar mig allra mest.

Hugos företagsresa

Inspirerar mig på ett personligt plan. Hugo är min man så givetvis är jag stolt över honom och Cleans resa men det har påverkat mig på ett personligt plan.

Hugo har fått mig att förstå mitt eget värde i den bransch jag befinner mig i. Han har fått mig att inse att min tid bör kosta. Mycket tack vare Hugo har jag skapat mitt sätt att arbeta med sociala medier. I mitt ”stall” har jag anställt Mikaela och vi tillsammans ger kunden bekvämligheten till att inte göra mycket mer än att ge oss en brief.

Jag har ett mediakit som är ett cv på vem jag är, och vad jag sysslar med. Tack vare Hugo och hans företagstänk har jag pressat upp mina egna priser genom att jobba hårt, vara noggrann och hålla mig till det jag och kund kommit överens om.

-Mikaelas driftighet

Mikaela kom in i mitt liv för ett år sedan och OJ vad hon har växt. Hon har en fantastisk känsla för foto och är otroligt duktig på att redigera. Idag arbetar Mikaela också med Clean och jag är glad över hennes framgång.

Passion

Jag inspirerades över Lars Kepler när jag i förra veckan intervjuade dom. När vi pratade om deras resa, deras böcker, deras arbete bakom böckerna kände jag deras passion. Jag såg den i deras ögon, jag såg den i deras sätt att prata. Alexander och Alexandra drivs av deras passion att skriva och det var himla inspirerande att få ta del av.

Pischas styrkefesa

I måndags testade Pischa att frivända 72 kilo. Det gick inte i måndags men hon hade precis innan gjort en vändning på 70 kg!

Min pälskling är så fruktansvärt stark. Fysiskt men också psykiskt. Jag har i snart fem år inspirerats av Pischas styrka.

-Zeinas matlagning

Jag fick hem Zeinas senaste kokbok med mat från världens alla hörn. Hon skräms inte över nya smaker eller annorlunda matkulturer och det beundrar jag. Jag är den där tråkiga som aldrig skulle smaka på en friterad gräshoppa, jag är betydligt fegare än Zeina!

Hon inspirerar mig med sin nya kokbok att laga mer mat ur andra kulturer. Jag har hittat en västafrikansk kycklinggryta som jag skulle vilja testa.

-Mollys mod

På fredag ska hon uppträda med sina kompisar i skolan. Hon har övat hemma varje eftermiddag den här veckan. Jag vet att hon är nervös men sa något klokt. ”Man blir modigare om man gör det som känns läskigt”. Kan inte göra annat än att hålla med.

-Leonores egenhet

Leonore kommer att gå sin egen väg. En liten flicka fylld av liv, vilja, kreativitet, glädje och envishet. Om Molly är lugnet är Leonore virveln. Det kommer bli spännande att se vad hon väljer att göra med livet♥️.

5 Kommentarer

 1. M

  Hej fina Paula. Tack för bra blogg! Vet det här kanske är högst aktuellt just nu men vet du pratat tidigare om dina missfall. Har ni oxå varit med om upprepade sådana.. Hur gick du tillväga? Sökte ni hjälp eller hände det bara till sist?
  Mvh ledsen kvinna

 2. Josefin

  Jag hoppas att den här kommentaren tolkas rätt (från hjärtat o med all välmening!). Du säger att Hugos företagsresa har inspirerat dig, det är ju ashäftigt och er resa tillsammans är så imponerande! Nåt jag bara ”ville lägga till där” är din egen resa av att ha arbetat på ”ett helt vanligt ställe”/varit anställd/förhållit dig till allt vad det innebär – för mig är DET hard work! Du må idag vara ”influencer” (eller vad ska man kalla det?) och SJUKT duktig på ditt jobb, helt gjort en egen karriär utan Hugo, men du har också alltid varit en ”helt vanlig tjej” som uppfostrats i att arbeta och göra rätt för sig. För mig som läsare så är det SÅ mycket mer inspirerande och nåt som jag tror lagt en bra grund för den fina förebild du är idag. Dvs en kvinna som arbetat på olika sätt i olika åldrar, uppfostrat era döttrar till sunda individer och samtidigt lyckats behålla det personliga i ditt nuvarande arbete. Vet inte vad jag ville få sagt i kommentaren mer än att DU producerar, inte att du lever på Hugo, DU visar dina reflektioner kring era döttrar men också att DU jobbat med helt andra och ”vanliga saker”, det uppskattas! Älskar din blogg och önskar er familj all lycka <3

   1. Ninna

    Men så himla fint skrivet och jag håller med om varenda ord❤️. Tror inte Paula riktigt inser allt hon åstadkommit, mycket på egen hand..

Visa alla 5 kommentarer
×

Paula Rosas

Hej på dig och välkommen till min blogg. Mitt namn är Paula Andrea Rosas och här kommer några korta meningar om mig. Jag är en 27årig tjej som lever mitt liv genom att göra det bästa av dagarna. Mitt liv kretsar kring mina fantastiska döttrar Molly-Elise och Leonore och min underbara man Hugo Rosas, familj och vänner. Jag är en glad, familjekär och envis tjej som älskar att skratta. I min blogg kommer ni få följa med mig i min vardag. Träning, äventyr, dilemman och utveckling i mammarollen, resor, giftermål, vänskap och utbildning. Samarbetsförfrågningar: paularosas.media@gmail.com

Powered by Cure - Influencer hosting